Bright Spark Gasolkök: Test & Recension

bright spark gasolkök

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: juli 2024

Storlek:

34x28x8 cm

Vikt:

1.2 kg


Bright Sparks är en mycket omtyckt och praktisk produkt för den som vill ha en portabel och funktionell gasspis. I denna artikel kommer vi att göra en djupgående recension av produkten baserat på användarupplevelser och tips. Vi kommer också att besvara några vanliga frågor om gasspisen. Så häng med och låt oss dyka in i recensionen av denna fantastiska produkt!

Användarupplevelse och funktioner

Enligt användarna fungerar Bright Sparks Portabel Gasspis utmärkt och instruktionerna är lätta att följa. Den är perfekt för tillfälliga små rätter som behöver tillagas med gas snarare än på en elektrisk spis eller induktionshäll. Produkten är portabel, enkel att använda och mycket funktionell.

Många användare köper denna gasspis för att använda den som ett extra köksredskap och den passar perfekt för detta ändamål. Den fungerar utmärkt för inomhusbruk så länge det finns ventilation, vilket är praktiskt.

Tändning och design

Inga batterier eller tändstickor behövs för att tända gasspisen, eftersom den ger gnistor när man vrider på hällen (det kan dock ta några försök innan den tänder). Gasspisen levereras med en praktisk plastväska för förvaring. Pannstödet kan vändas upp och ned och fästas i spisen så att ovansidan blir platt, vilket gör att spisen tar mindre plats i väskan. Gasbehållarna ska tas ut vid förvaring och får inte plats i väskan, de måste förvaras separat.

Tips för att komma igång med gasspisen

Här är två tips för att komma igång med din Bright Sparks Portabel Gasspis:

  1. Se till att överdelen av hällen är korrekt monterad. Lämna den inte i det upp-och-nervända förvaringsläget, annars kan du inte ens fästa gasbehållaren.
  2. Se till att gasbehållaren är rättvänd. Runt gasbehållarens utlopp finns en metallring med ett snitt i, och det snittet måste vara överst, i linje med en liten spak på gashällen. Om det inte är i linje kommer spaken inte att gå ner, så gasen kommer inte ut och spisen fungerar inte. När du väl vet om detta är det enkelt att sätta i gasbehållarna på rätt sätt, det finns till och med en markering för "uppåt" på gasbehållaren som hjälp. Det kan vara frustrerande om du inte känner till tricket, men det är dokumenterat i manualen om du läser den noggrant.

Användning och säkerhet

Bright Sparks Portabel Gasspis är ett användbart gaskök för dem som behöver gas för att laga vissa typer av maträtter. Produkten är i huvudsak avsedd för utomhusbruk, så det är förvånande att den inte levereras med ett vindskydd. Men eftersom många säkert tänker använda den inomhus spelar detta ingen större roll för dem.

Vi vill också betona att denna gasspis är mycket säkrare än billigare alternativ. Vi har använt oss av billigare portabla gasspisar förut, och vissa har varit nära på att fatta eld. Bright Sparks Portabel Gasspis gör inte några "whoof"-ljud när den tänds och stängs av, vilket gör den mycket säkrare. Så gör dig själv en tjänst och spendera lite mer på denna modell – du kommer inte att ångra dig.

Vanliga frågor och svar

Kan jag använda Bright Sparks Portabel Gasspis inomhus?

Ja, denna portabla gasspis är lämplig för inomhusbruk så länge det finns tillräcklig ventilation i rummet.

Behöver jag använda tändstickor eller batterier för att tända gasspisen?

Nej, gasspisen ger gnistor när du vrider på hällen, så inga tändstickor eller batterier behövs. Det är en automatisk piezotändare. Det kan dock ta några försök innan den tänder.

Sammanfattning och slutsats

Bright Sparks Portabel Gasspis är en mycket praktisk och funktionell gas-spis som är perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Den är säker, enkel att använda och erbjuder en utmärkt användarupplevelse. Även om den saknar vindskydd för utomhusbruk, är det inget som hindrar dess användning inomhus. Dessutom är produkten säkrare och mer hållbar än billigare alternativ på marknaden. Med tanke på dess funktionalitet, användarvänlighet och säkerhet rekommenderar vi varmt Bright Sparks Portabel

FÖRDELAR

  • Högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet
  • Lättanvänd och säker för inomhusbruk
  • Bra effekt med justerbar låga
  • Medkommer en bra piezotändare
  • Lätt att transportera i den smidiga väskan

NACKDELAR

  • Dyrare alternativ

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.7 / 5. Antal Röster: 7

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffs.