Outwell Rukutu Campingkök: Test & Recension

outwell rukutu stove recension

Skriven av Victor Malm  | Uppdaterad senast: juli 2024

Storlek:

60 x 30 x 12 cm

Material:

Rostfritt stål


Outwell Rukutu Campingkök är ett fantastiskt campingkök som har imponerat oss med sin enkelhet och användarvänlighet. Med två gasringar och en liten Teflon-grill i mitten är den perfekt för att laga alla dina favoritmåltider under din campingresa.

Enkel installation

Ur lådan är Outwell Rukutu Campingkök mycket enkel att installera. Allt du behöver är en flaska butan, rätt regulator, en bit 8 mm slang och några lämpliga slangklämmor. En snabb tur till din lokala gasbutik kommer att hjälpa dig att hitta allt du behöver för att få igång den på nolltid.

Effektiva gasringar

En av de största fördelarna med Outwell Rukutu Campingkök är dess effektiva gasringar. Trots en kraftig vind fungerar ringarna perfekt och håller gasen tänd. Det tar bara några minuter att få ett par ganska stora kastruller att koka och sjuda. Även om den inte är lika kraftfull som din köksugn, klarar den av att laga all mat du behöver under din campingresa utan för mycket ansträngning.

Lätt att rengöra

När det gäller rengöring är Outwell Rukutu Campingkök mycket enkel att hantera. Det Teflonbelagda grillplattan gör rengöringsprocessen mycket enkel, vilket sparar tid och ansträngning. Du kan laga allt från ägg och bacon till hamburgare och kyckling på grillen utan att oroa dig för att maten fastnar.

Anpassningsbarhet

Det finns också en mängd olika tillbehör som du kan köpa till din Outwell Rukutu Campingkök för att anpassa den till dina behov. Du kan köpa en extra Teflon-grillplatta eller en traditionell grillpanna för att förbättra din matlagning eller en vindskärm för att hjälpa till att hålla elden igång även under tuffa förhållanden.

Sammanfattning

Outwell Rukutu Campingkök är definitivt ett bra val för alla som vill ha en pålitlig, praktisk och användarvänlig campingstove. Trots några mindre tillverkningsdefekter är det en högkvalitativ produkt som presterar väl i alla väderförhållanden.

Lätt att installera och använda, med effektiva gasringar och enkel rengöring, gör detta till en utmärkt investering för alla som älskar att laga mat utomhus. Så om du letar efter en pålitlig och användbar campingstove för din nästa campingresa, så är Outwell Rukutu Campingkök definitivt värd att överväga.

FÖRDELAR

  • Mycket funktionellt gasolkök
  • Enkel att rengöra efter användning
  • Kompakt och slitstark konstruktion perfekt för husvagn, husbil och parken
  • Automatisk piezo-tändning med säker anslutning till gasolflaska

NACKDELAR

  • Har en tendens att låta lite om man inte packar den smart

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 10

Inga röster än så länge!

Författare

Victor Malm är en friluftsfantast sen barnsben och har spenderat otaliga timmar ute i naturen. Inget slår en riktigt skön sommarkväll ute i skogen, och det gör han gärna så ofta han kan.

Tidigare har Victor arbetat på större internationella Vandringsaffärer som produktexpert men nu för tiden föredrar han att skriva för oss här på Outdoorproffs.