• Hem
 • /
 • Blogg
 • /
 • Jakt
 • /
 • 4 Bästa Jaktstrumpor För Dam & Herr (2024): Bäst i Test

4 Bästa Jaktstrumpor För Dam & Herr (2024): Bäst i Test

bästa jaktstrumpor bäst i test

Skriven av Robert Sten  | Uppdaterad senast: juli 2024

Att ha rätt utrustning är avgörande för en framgångsrik jaktupplevelse, och det inkluderar även val av rätt jaktstrumpor. Men med så många olika material, längder och tjocklekar att välja mellan kan det vara svårt att veta vilka som är de bästa för dina behov.

Denna guide kommer att ge dig all information du behöver för att välja de bästa jaktstrumporna för din stil av jakt och ge dig tips för att hålla dina fötter varma och torra under dina jaktturer. Läs vidare för att lära dig mer om de bästa materialen, teknikerna och stilarna för jaktstrumpor.

För mer bakgrundsinformation kan du se våra köptips som följer våra toppval.


De 4 Bästa Jaktstrumporna För Dam & Herr Är:

 1. 1
  Bäst i Test Jaktstrumpor: Darn Tough Men’s Hunter Boot Socks / Darn Tough Women’s Hunter Boot Socks - Läs Recension 
 2. 2
  Bästa Varma Jaktstrumpor: Härkila Pro Hunter 2.0 - Läs Recension
 3. 3
  Bästa Jaktstrumpor i Ull: Pinewood Melerad Strumpa - Läs Recension
 4. 4
  Bästa Jaktstrumpor För Knickers: Chevalier Over Knee Strumpa - Läs Recension

Darn Tough Men’s Hunter Boot Socks

Material:

69% ull, 27% nylon, 4% Elastan

Höjd:

Mellan

Tjocklek:

Mellan

Mångsidiga, Slitstarka Och Effektiva Jaktstrumpor För Alla Klimat

Darn Tough Hunter Boot Socks är en fantastisk produkt som passar perfekt för alla jägare. Med en kombination av högkvalitativt ullmaterial och nylon har dessa strumpor visat sig vara extremt slitstarka och bekväma. Strumporna finns tillgängliga i tre olika storlekar - 36/39, 40/44 och 45/48, vilket ger en bra passform för de flesta fötter.

Materialet som används i dessa jaktstrumpor är 69% ull, 27% nylon och 4% elastan, vilket ger en mjuk och bekväm känsla. Ullen hjälper också till att reglera temperaturen på fötterna, vilket gör dessa strumpor användbara i alla klimatförhållanden. Den höga halten ull i materialet ger också en hög grad av fuktavvisning, vilket håller fötterna torra och bekväma under långa perioder av fysisk aktivitet.

Darn Tough Hunter Boot Socks är också exceptionellt slitstarka. Strumporna har förstärkningar vid häl och tå, vilket ger extra skydd mot slitage och skador. Detta gör att dessa strumpor kan användas under lång tid utan att de förlorar sin effektivitet.

Den mångsidiga användningen av dessa strumpor är en annan stor fördel. Darn Tough Hunter Boot Socks kan användas året runt för olika typer av utomhusaktiviteter, inklusive jakt, vandring och camping. Dessa strumpor är också idealiska för vinteraktiviteter, eftersom de ger en bra isolering mot kylan.

En annan fördel med Darn Tough Hunter Boot Socks är att de inte har några uppenbara nackdelar. Dessa strumpor är helt enkelt en fantastisk produkt som är bekväm, slitstark och mångsidig för användning i olika klimatförhållanden.

Sammanfattningsvis är Darn Tough Hunter Boot Socks ett utmärkt val för alla jägare som söker efter en mångsidig, slitstark och effektiv jaktstrumpa. Dessa strumpor är bekväma att bära, har en bra temperaturreglering och är tillverkade av material som ger en hög grad av fuktavvisning. Darn Tough Hunter Boot Socks är ett prisvärt och smart val för alla som vill ha strumpor som kan användas i alla klimatförhållanden.

FÖRDELAR

 • Exceptionell komfort med mjukt tyg i merinoull
 • Extremt slittåliga
 • Mångsidig användning året runt
 • Bra temperaturreglering

NACKDELAR

 • Inga uppenbara

2. Härkila Pro Hunter 2.0

Bästa Varma Jaktstrumpor


Härkila Pro Hunter 2.0

Material:

55% Merinoull, 43% Polyamid, 2% Elestan

Höjd:

Höga

Tjocklek:

Tjocka

Värmande Och Tjocka Jaktstrumpor För Vinterjägaren

Härkila Pro Hunter 2.0 är en toppkvalitativ jaktstrumpa som är perfekt för den seriösa vinterjägaren. Tillverkade av 55% merinoull, 43% polyamid och 2% elastan, dessa strumpor är både slitstarka och bekväma. Strumporna finns i storlekar från S-XL och passar en mängd olika fotstorlekar.

Dessa jaktstrumpor har en hög höjd och en tjocklek som ger extra isolering och värme under de kallare månaderna. Det mjuka tyget med invändig frotté ger också en hög grad av bekvämlighet och håller fötterna varma och torra under långa perioder av fysisk aktivitet.

En stor fördel med Härkila Pro Hunter 2.0 är dess slitstarka konstruktion. Strumporna har förstärkningar vid häl och tå, vilket gör dem extra hållbara och ger extra skydd mot slitage och skador. Nanoglide-teknologi minimerar friktion och risk för blåsor, vilket gör dessa strumpor ännu mer bekväma att använda under längre perioder.

En annan fördel med Härkila Pro Hunter 2.0 är att de är mångsidiga och passar för användning under alla vinteraktiviteter, inklusive jakt, vandring och camping. Dessa strumpor är också idealiska för kallare vinterdagar, eftersom de ger extra värme och isolering.

En nackdel med dessa strumpor är att Härkilas storlekar kan vara lite svåra att få rätt, vilket kan vara en utmaning för vissa användare. Dessutom kan strumporna bli ganska varma under sommarmånaderna på grund av dess tjocka konstruktion.

Sammanfattningsvis är Härkila Pro Hunter 2.0 en utmärkt jaktstrumpa för vinterjägaren. Dessa strumpor är varma, bekväma och slitstarka, vilket gör dem till ett bra val för användning under längre perioder. Med en hög höjd och en tjock konstruktion ger dessa strumpor extra värme och isolering i kalla miljöer. Nackdelen med att välja rätt storlek och att strumporna kan bli för varma under sommarmånaderna kan lösas genom att välja rätt storlek och att använda dem bara under vintermånaderna.

FÖRDELAR

 • Tjocka och varma strumpor
 • Bekvämt tyg med invändig frotté
 • Slitstark konstruktion med bra hållbarhet
 • Nanoglide-teknologi minimerar friktion och risk för blåsor

NACKDELAR

 • Härkilas storlekar kan vara lite svåra att få rätt
 • Kan bli ganska varma under sommarmånaderna

3. Pinewood Melerad Strumpa

Bästa Jaktstrumpor i Ull


Pinewood Melerad Strumpa

Material:

71% lammull, 21% polyamid, 7% Cordura, 1% elastan

Höjd:

Mellanhöga

Tjocklek:

Tjocka

Mjuka Och Sköna Jaktstrumpor Till Ett Bra Pris

Pinewood Melerad Strumpa är en prisvärd och bekväm jaktstrumpa som är tillverkad av högkvalitativa material. Strumporna finns tillgängliga i fyra olika storlekar från 37/39 till 46/48, vilket gör att de passar en mängd olika fotstorlekar.

Dessa jaktstrumpor är tillverkade av 71% lammull, 21% polyamid, 7% Cordura och 1% elastan. Den höga halten lammull ger en extra mjuk och värmande känsla, vilket gör att fötterna hålls varma och bekväma under längre perioder av fysisk aktivitet. Dessutom har dessa strumpor en bra fukttransport, vilket hjälper till att hålla fötterna torra.

En annan fördel med Pinewood Melerad Strumpa är att designen har extra hög elasticitet, vilket bidrar till en bättre passform. Detta ger extra stöd och komfort för fötterna, vilket gör att dessa strumpor kan användas under längre perioder utan att orsaka någon obehag.

En stor fördel med dessa strumpor är deras prisvärdhet. För en mycket överkomlig pris får man ett par högkvalitativa jaktstrumpor som kan användas i olika klimatförhållanden.

En nackdel med Pinewood Melerad Strumpa är att lammullen som används i materialet inte har samma effektiva temperaturreglering som merinoull. Detta innebär att dessa strumpor kanske inte är lika lämpliga för användning i varmare klimat.

Sammanfattningsvis är Pinewood Melerad Strumpa en utmärkt jaktstrumpa som är bekväm, värmande och prisvärd. Med hög grad av lammull och bra fukttransport, ger dessa strumpor extra komfort under längre perioder av fysisk aktivitet. Den extra höga elasticiteten i designen bidrar också till en bättre passform och extra stöd för fötterna. Den enda nackdelen med dessa strumpor är att de kanske inte är lika lämpliga för användning i varmare klimat.

FÖRDELAR

 • Hög grad ull för extra mjuk och värmande känsla
 • Bra fukttransport som håller fötterna torra
 • Extra hög elasticitet i designen som bidrar till en bättre passform
 • Prisvärda

NACKDELAR

 • Lammullen har inte samma effektiva temperaturreglering som merinoull

4. Chevalier Over Knee Strumpa

Bästa Jaktstrumpor För Knickers


Chevalier Over Knee Strumpa

Material:

71% lammull, 21% polyamid, 7% Cordura, 1% elastan

Höjd:

Extra Höga

Tjocklek:

Mellan

Långa Och Robusta Jaktstrumpor Som Du Kan Använda Med Ett Par Knickers

Chevalier Over Knee Strumpa är en robust och lång jaktstrumpa som är perfekt för de som behöver extra skydd för sina vader under jakt eller utomhusaktiviteter. Dessa strumpor finns i fyra olika storlekar från 37/39 till 46/48, vilket gör att de passar en mängd olika fotstorlekar.

Dessa jaktstrumpor är tillverkade av 71% lammull, 21% polyamid, 7% Cordura och 1% elastan. Den höga halten merinoull ger extra värme och bidrar till en bra temperaturreglering och fukthantering, vilket gör att fötterna hålls torra och bekväma under längre perioder av fysisk aktivitet.

En stor fördel med Chevalier Over Knee Strumpa är att de har en extra hög passform som sträcker sig över knät. Detta ger maximalt skydd för vader och knä, vilket är idealiskt för jakt i knickers eller för utomhusaktiviteter där man är ute i shorts.

En nackdel med dessa strumpor är att den höga passformen kanske inte är lämplig för alla situationer. Det kan vara obekvämt eller opraktiskt att bära dessa strumpor i vissa situationer, såsom under längre vandringar eller om man behöver byta skor eller stövlar ofta.

Sammanfattningsvis är Chevalier Over Knee Strumpa en robust och lång jaktstrumpa som ger extra skydd för vader och knän. Med hög grad av merinoull och bra fukthantering, ger dessa strumpor extra komfort under längre perioder av fysisk aktivitet. Den enda nackdelen med dessa strumpor är att den höga passformen kanske inte lämpar sig för alla situationer.

FÖRDELAR

 • Långa strumpor som sträcker sig över knät för maximalt skydd
 • Perfekt om du behöver skydda vader om du jagar i knickers eller är ute i shorts
 • Hög grad av merinoull vilket bidrar till en bra temperaturreglering och fukthantering

NACKDELAR

 • Begränsat användningsområde - den höga passformen lämpar sig inte för alla situationer

Jaktstrumpor - Köpguide

Att köpa ett par jaktstrumpor kan vara svårt, särskilt med tanke på hur vädret snabbt kan slå om när man är ute i naturen. Det är därför viktigt att välja ett par som passar dina behov samtidigt som de kan prestera bra i olika situationer. Här är några av de viktigaste faktorerna att hålla reda på inför ditt köp av jaktstrumpor.

Längd

Längden på jaktstrumporna är en viktig faktor att överväga vid inköp. Längden kan påverka både komforten och skyddet för dina fötter under jakten.

Korta jaktstrumpor passar bättre i varmare klimat eftersom de ger bättre ventilation och hjälper till att hålla dina fötter svala. Korta strumpor kan också vara mer flexibla och ge mer rörelsefrihet för dina fötter, vilket kan vara viktigt vid högintensiv aktivitet. Korta strumpor ger dock mindre skydd och isolering mot kyla och fukt, vilket kan vara en nackdel i kallare klimat.

Längre jaktstrumpor ger mer skydd och isolering mot kyla och fukt, vilket gör dem lämpligare för kalla klimat och våta förhållanden. Längre strumpor skyddar också dina ben mot skrap och repor från terrängen, vilket kan vara en fördel under vandring. Dock kan längre strumpor vara mindre flexibla och begränsa rörelsefriheten för dina fötter. De kan också bli varmare och mindre bekväma i varmare klimat.

storlekar längd på jaktstrumpor

Tjocklek

Tjockleken på jaktstrumporna är också en viktig faktor att överväga vid inköp. Valet av tjocklek beror på vilket klimat du kommer att jaga i och vilken typ av jakt du planerar att utföra.

Tunnare jaktstrumpor är oftast mer andningsbara och passar bättre i varmare klimat eller under högintensiv fysisk aktivitet. Tunnare strumpor är också oftast mer lättviktsmaterial som är bekväma att bära under längre perioder av tid utan att trötta ut dina fötter. De ger också en bättre rörelsefrihet för dina fötter, vilket är viktigt om du planerar att röra dig mycket under jakten. Tunnare strumpor kan dock inte ge lika mycket isolering som tjockare strumpor.

Tjockare jaktstrumpor ger mer isolering och lämpar sig bättre för kallare temperaturer. Tjockare strumpor kan vara gjorda av material som ull eller mer isolerande syntetiska material. De är utformade för att hålla dina fötter varma genom att behålla värme nära huden. Tjockare jaktstrumpor är också mer skyddande och ger en bättre dämpning för dina fötter, vilket kan hjälpa till att minska trötthet och skador vid långa perioder av vandring.

Om du däremot använder dig av extra tjocka värmesulor redan kan ett par tjocka jaktstrumpor innebära mindre utrymme i dina kängor. Då kan ett tunnare par vara en bättre idé istället.

Material

Valet av material för jaktstrumpor är en viktig faktor att ta hänsyn till vid inköp. Olika material har olika fördelar och nackdelar beroende på vilken typ av jakt du ska utföra och i vilket klimat.

Syntetiska material som polyester och nylon är vanliga val för jaktstrumpor eftersom de torkar snabbt och är lätta att tvätta. De är också oftast mer hållbara än naturliga material och är därför ett bra val för tuffa förhållanden. Syntetiska material är dock inte särskilt isolerande och kan lämna dina fötter kalla i kalla klimat.

Ull är ett annat vanligt material för jaktstrumpor, och det är känt för sin isolerande förmåga, vilket gör att det fungerar bra i kallt väder. En av fördelarna med ull är att det fortfarande håller dig varm även om det blir blött, vilket är viktigt om du befinner dig i ett fuktigt klimat. Ullstrumpor är också naturligt luktavvisande, vilket gör dem till ett bra val om du vill undvika oönskad lukt.

Passform

Att välja rätt passform för jaktstrumpor är avgörande för att ha en bekväm och säker jaktupplevelse. Strumpor som inte passar rätt kan glida ner, skava eller orsaka blåsor och obehag på fötterna.

Det första steget i att välja rätt passform är att mäta dina fötter och välja rätt storlek. Jaktstrumpor kommer oftast i olika storlekar och det är viktigt att välja rätt storlek som passar din fot. Att välja en för stor eller för liten storlek kan leda till att strumporna rör sig runt och orsakar obehag.

jaktstrumpor bästa

Det andra steget i att välja rätt passform är att välja rätt stil och design som passar dina behov. Vissa jaktstrumpor kommer med extra stöd och stoppning för att minska skav och trötthet, medan andra är mer flexibla för att möjliggöra mer rörelsefrihet. Du bör också överväga vilken typ av jakt du kommer att utföra och välja en passform som är lämplig för det. Till exempel kan strumpor med extra stoppning vara mer lämpliga för vandring och terrängjakt, medan tunnare strumpor kan vara bättre för jakt i varmare klimat.

Slutligen är det viktigt att prova på jaktstrumporna och röra på sig i dem innan du köper dem. Detta ger dig en bättre uppfattning om hur strumporna känns och rör sig när du går eller rör dig, och hjälper dig att avgöra om de passar rätt.

Ventilation

Ventilation är en viktig faktor att tänka på vid val av jaktstrumpor eftersom det hjälper till att hålla dina fötter torra och bekväma under långa perioder av fysisk aktivitet. Ventilation gör det möjligt för fukt och svett att försvinna från dina fötter och minskar risken för irritation, blåsor och lukt.

För att maximera ventilationen i dina jaktstrumpor är det viktigt att välja material som är andningsbart och luftigt. Vissa material, som bomull, kan hålla fukt och svett nära din hud och minska ventilationen, vilket kan leda till obehag och irritation. Syntetiska material som polyester och nylon är vanligtvis mer andningsbara och ventilerande.

Det är också viktigt att välja rätt tjocklek och längd på dina strumpor för att maximera ventilationen. Tunnare strumpor och kortare strumpor ger mer ventilation och passar bättre för varmare klimat, medan längre och tjockare strumpor kan begränsa ventilationen och vara bättre för kallare klimat.

Sist men inte minst är det viktigt att välja strumpor som passar bra och inte är för tighta, eftersom det kan begränsa ventilationen och orsaka obehag. Strumpor som sitter för tight runt foten kan begränsa blodcirkulationen och orsaka trötthet och smärta.

Vattenavvisande Förmåga

Fuktavvisande egenskaper hos jaktstrumpor är avgörande för att hålla dina fötter torra under jakten. När du rör dig i fuktiga förhållanden eller om strumporna inte ventilerar ordentligt kan fuktighet samlas på din hud vilket kan orsaka irritation och obehag.

Fuktavvisande material som polypropen, polyester eller nylon används ofta i jaktstrumpor. Dessa material har förmågan att motstå absorption av fukt, vilket håller dina fötter torra och bekväma under jakten. Jaktstrumpor med fuktavvisande egenskaper minskar också risken för blåsor och skavsår som orsakas av fuktig hud.

Det är också viktigt att tänka på att strumpor med fuktavvisande egenskaper kan ha olika nivåer av effektivitet beroende på deras material och konstruktion. Strumpor som är utformade med fuktavvisande egenskaper på insidan och utsidan av strumpan är ofta mer effektiva än de som bara har en yttre fuktavvisande beläggning.

Det är också viktigt att se till att strumporna passar rätt och inte är för tighta runt foten eftersom det kan begränsa ventilationen och minska effektiviteten hos fuktavvisande material.

Luktavvisande

Luktavvisande egenskaper hos jaktstrumpor är en annan viktig faktor att tänka på vid val av strumpor för jakt. Under en lång period av fysisk aktivitet, särskilt i varmare klimat, kan svett och fukt samla sig på fötterna, vilket kan leda till dålig lukt och ökad bakterietillväxt.

För att bekämpa dålig lukt och bakterier har vissa jaktstrumpor behandlats med speciella kemikalier eller teknologier för att minska lukt och förhindra bakterietillväxt. Dessa behandlingar fungerar genom att döda bakterier eller genom att förhindra att bakterier kan växa och orsaka dålig lukt.

Det är viktigt att tänka på att luktavvisande behandlingar kan ha olika nivåer av effektivitet beroende på strumpans material och konstruktion. Vissa behandlingar är permanenta, medan andra kan behöva förnyas efter tvätt. Det är också viktigt att tänka på att behandlade jaktstrumpor kanske inte är lika effektiva som vanliga strumpor om de inte vårdas på rätt sätt.

För att maximera effektiviteten av luktavvisande behandlingar bör du se till att tvätta dina jaktstrumpor regelbundet och enligt tillverkarens instruktioner. Att lufta ut strumporna mellan användning kan också hjälpa till att minska bakterietillväxt och dålig lukt.

ute på jakt med jaktstrumpor

Slitstyrka

Slitstyrka är en viktig faktor att överväga när man väljer jaktstrumpor. Under en jakt kan du röra dig genom tuff terräng med skarpa stenar, grenar och andra hinder som kan skada dina strumpor. För att säkerställa att dina jaktstrumpor håller länge och kan tåla dessa påfrestningar bör de vara tillverkade av slitstarka material.

Material som nylon, polyester, ull och bomull är vanligtvis slitstarka och kan tåla repor och skador. Vissa jaktstrumpor har också extra förstärkning vid hälen och tån, vilket ökar slitstyrkan och skyddar dessa områden från slitage.

Förutom materialet är det också viktigt att överväga konstruktionen av jaktstrumporna. Strumpor som är tillverkade med förstärkningar eller extra sömmar kan vara mer slitstarka än de som inte har dessa egenskaper. Det är också viktigt att tänka på att välja rätt tjocklek och längd på strumporna för att passa den typ av jakt och terräng som du kommer att befinna dig i.

Att välja slitstarka jaktstrumpor kan inte bara spara pengar på lång sikt genom att minska behovet av att ersätta strumpor, utan också säkerställa att dina fötter är skyddade under jakten. Med slitstarka jaktstrumpor kan du röra dig fritt och med självförtroende genom tuff terräng utan att behöva oroa dig för att strumporna skadas eller slits ut.

Färg & Mönster

Färg och mönster är en annan viktig faktor att tänka på vid val av jaktstrumpor. Valet av färg och mönster kan påverka hur synliga du är för djuren i området och därmed påverka dina chanser att fånga bytet.

Att välja jaktstrumpor i en färg som smälter in i omgivningen kan hjälpa dig att undvika att sticka ut och skrämma bort djuren. Mönster som efterliknar lövverk eller skuggor kan också hjälpa dig att smälta in i omgivningen och minska din synlighet.

Det är också viktigt att tänka på att olika färger kan fungera bättre i olika miljöer. I skogsområden kan det vara fördelaktigt att välja jaktstrumpor i en grön eller brun färg som smälter in i skogsmiljön, medan i öppna områden kan det vara bättre att välja jaktstrumpor i en beige eller grå färg.

Det är också viktigt att tänka på säkerheten när man väljer färg och mönster på jaktstrumpor. Att välja jaktstrumpor i en färg som är lätt att se kan vara viktigt om du rör dig i områden där det finns andra jägare.

Vanliga Frågor Om Jaktstrumpor

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av jaktstrumpor, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer strumpor så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilka är de bästa jaktstrumporna?

Det bästa jaktstrumporna är enligt vårt test Darn Tough Men’s Hunter Boot Socks / Darn Tough Women’s Hunter Boot Socks, då de är extremt bekväma, mångsidiga och hållbara - perfekt för alla typer av jaktsituationer.

Vad kostar jaktstrumpor?

Priset för jaktstrumpor ligger oftast runt 200-500 kronor, vilket till stor del beror på kvalitén och materialet av strumporna.

Vilket material är bäst för jaktstrumpor?

Valet av material är viktigt vid val av jaktstrumpor. Syntetiska material som polyester och nylon torkar snabbt, medan ull håller dig varm även när det är blött. Valet av material beror på vilket klimat och vilken terräng du kommer att jaga i.

Vilka egenskaper ska jag leta efter i jaktstrumpor som ska användas i våta och fuktiga förhållanden?

Fuktavvisande egenskaper är avgörande för att hålla dina fötter torra under jakt i våta och fuktiga förhållanden. Material som polypropen, polyester eller nylon används ofta i jaktstrumpor för att hålla fötterna torra och bekväma under jakten.

Vilka egenskaper ska jag leta efter i jaktstrumpor som ska användas vid kalla temperaturer?

Jaktstrumpor som ska användas vid kalla temperaturer bör vara tjocka och isolerande för att hålla fötterna varma. Material som ull och syntetiska material som polyester och nylon används ofta i jaktstrumpor för att ge extra isolering och värme.

Hur ofta ska jag tvätta mina jaktstrumpor?

Det är viktigt att tvätta jaktstrumporna regelbundet för att undvika dålig lukt och för att säkerställa att de behåller sin effektivitet. Innehåller de merinoull rekommenderar vi att du läser vår guide till att tvätta just merinoull.

Vilka egenskaper ska jag leta efter i jaktstrumpor som ska användas i våta och fuktiga förhållanden?

Fuktavvisande egenskaper är avgörande för att hålla dina fötter torra under jakt i våta och fuktiga förhållanden. Material som polypropen, polyester eller nylon används ofta i jaktstrumpor för att hålla fötterna torra och bekväma under jakten.

Sammanfattningsvis Om Jaktstrumopor

När man är ute och jagar är det viktigt att ha ett par rejäla jaktstrumpor. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 36

Inga röster än så länge!

Författare

Robert Sten ansvarar för för allt kring jakt här på Outdoorproffs. Han började redan som barn med sin far och farbror att jaga uppe i Norrland och har sedan dess fortsatt med traditionen då han nu tar med sin egna son.

Med ett genuint intresse och bakgrund inom maskinteknik har Robert en fantastisk förståelse för vad som fungerar och inte ute i fältet.