Bästa Packkuber För Resväska (2024): Bäst i Test

bästa packkuber bäst i test

Skriven av Johannes Källman  | Uppdaterad senast: juli 2024

Denna guide handlar om de bästa packkuberna för resväskan och riktar sig till resenärer som vill förbättra sin packning. Att packa inför en resa kan vara en utmanande uppgift, särskilt när man försöker att maximera utrymmet och hålla sina tillhörigheter organiserade.

Packkuberna kan vara lösningen på detta problem, då de hjälper dig att hålla ordning på dina kläder och andra föremål, samtidigt som du sparar utrymme i resväskan.

Efter att ha testat och jämfört olika typer av packkuber under många resor, samt analyserat recensioner och produktdata från tusentals användare, har vi sammanställt en lista över de bästa packkuberna på marknaden idag. I vår guide kommer du att få en detaljerad överblick över dessa toppval, samt tips på hur du väljer de bästa packkuberna för dina specifika behov.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 4 Bästa Packkuberna Är:

 1. 1
  Eagle Creak Pack-It Starter Set: Bäst i Test Packkuber - Läs Recension 
 2. 2
  Crash baggage Easy Life Kit: Näst Bäst i Test Packkuber - Läs Recension
 3. 3
  Thule Compression Packing Cube: Bästa Genomskinliga Packkub - Läs Recension
 4. 4
  Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set: Bästa Packkub i Mesh - Läs Recension

1. Eagle Creak Pack-It Starter Set

Bäst i Test Packkuber


Creak Pack-It Starter Set

Antal Kuber:

3 st

Vattentät:

Nej

Kompression:

Ja

Vikt:

463 g

Högkvalitativt Och Smart Set Av Packkuber För Resväskan

Från det ögonblick jag började använda Eagle Creek Pack-It Starter Set, insåg jag att dessa packkuber är något speciellt. Kvaliteten på materialen och den smarta designen av kuberna blev tydlig redan vid första anblicken. Jag har testat flera andra packkuber tidigare, men Eagle Creek utmärker sig tack vare sin genomtänkta design och höga standard.

Funktionalitet och storlekar

Eagle Creek Pack-It Starter Set består av tre packkuber i olika storlekar, vilket gör det enkelt att organisera mina kläder och föremål på ett effektivt sätt. Den större kuben är särskilt användbar för att transportera finare kläder som skjortor, utan att de blir skrynkliga under resan. Den smarta designen hjälper mig att enkelt organisera mitt bagage, och jag uppskattar att jag kan använda de olika storlekarna för olika typer av kläder och föremål.

Hög kvalitet och hållbarhet

Efter att ha använt Eagle Creek Pack-It Starter Set under flera resor kan jag intyga att dessa packkuber är mycket hållbara. Till skillnad från vissa billigare alternativ jag tidigare provat, har dessa kuber högkvalitativa sömmar och material som klarar av slitage utan att gå sönder eller nöta ut. Detta innebär att jag kan lita på att mina tillhörigheter är väl skyddade och organiserade, oavsett hur många gånger jag använder kuberna.

Pris och jämförelse med andra produkter

Det är sant att Eagle Creek Pack-It Starter Set är ett dyrare alternativ jämfört med vissa andra packkuber på marknaden. Men efter att ha testat flera olika märken och modeller, kan jag säga att detta set är värt den extra kostnaden. Även om kuberna saknar kompression, kompenserar de med sin kvalitet och smarta design. Jag anser att dessa kuber är en investering som betalar av sig på lång sikt, tack vare deras hållbarhet och funktionalitet.

FÖRDELAR

 • Tre olika storlekar med mångfunktionell funktionalitet
 • Den större packkuben är perfekt för att transportera fina kläder såsom skjortor
 • Smidiga och smarta att organisera med en påse med kompression
 • Hög kvalité

NACKDELAR

 • Dyrare alternativ
 • Har ingen kompression för att minska den totala storleken

2. Crash baggage Easy Life Kit

Näst Bäst i Test Packkuber


Crash baggage Easy Life Kit

Antal Kuber:

3 st + 1 packpåse

Vattentät:

Nej

Kompression:

Nej

Vikt:

246 g

Smidiga Packkuber För Perfekt Organisering i Resväskan

När jag började använda Crash Baggage Easy Life Kit insåg jag snabbt att dessa packkuber erbjuder en smidig och effektiv lösning för att organisera mitt bagage. Jag har tidigare testat andra packkuber, och Easy Life Kit imponerade mig med sin flexibilitet och användarvänlighet. Deras design och materialkvalitet visar att de är utformade för att göra packningen enkel och bekymmersfri.

Funktionalitet och storlekar

Crash Baggage Easy Life Kit består av tre packkuber i olika storlekar samt en praktisk packpåse för skor eller smutsiga kläder. Kombinationen av storlekar och påsen gör det enkelt för mig att organisera mina kläder och föremål på ett sätt som passar mina resbehov. Jag uppskattar också att kuberna är utformade för att passa i en mängd olika resväskor, vilket gör dem mycket mångsidiga.

Design och användarvänlighet

En av de saker jag gillar mest med Crash Baggage Easy Life Kit är dess smarta design, som inkluderar en sida med mesh och dragkedja för enkel organisering. Detta gör det möjligt för mig att se vad som finns i varje kub utan att behöva öppna den helt, vilket sparar tid och ansträngning under resan. Även om dessa kuber inte har kompressionsfunktioner, erbjuder de ändå en praktisk och användarvänlig lösning för att hålla mitt bagage i ordning.

Pris och jämförelse med andra produkter

Crash Baggage Easy Life Kit är ett dyrare alternativ, men dess smidiga design och användarvänlighet gör det till en attraktiv investering för resenärer som vill ha en välorganiserad resväska. Även om det inte är lika högkvalitativt som Eagle Creek Pack-It Starter Set, är Easy Life Kit fortfarande ett utmärkt val för dem som söker praktiska och funktionella packkuber. Jag skulle rekommendera detta kit till resenärer som värdesätter enkelhet och mångsidighet i sina packkuber.

FÖRDELAR

 • Tre olika storlekar samt en skopåse
 • Ena sida i mesh med dragkedja för enkel organisering
 • Smidiga storlekar som passar bra i en mängd av olika resväskor

NACKDELAR

 • Lite dyrare alternativ

3. Thule Compression Packing Cube

Bästa Genomskinliga Packkub


Thule Compression Packing Cube

Antal Kuber:

1 st

Vattentät:

Nej

Kompression:

Ja

Vikt:

130 g

Genomskinlig Packkub Med Kompression Som Tar Lite Plats i Resväskan

När jag började använda Thule Compression Packing Cube märkte jag omedelbart dess unika genomskinliga design och lätta konstruktion. Jag har testat olika packkuber tidigare, men denna Thule-modell sticker ut med sin genomskinlighet, vilket underlättar att se innehållet i kuben. Jag uppskattar också att den är mycket lätt och enkel att använda.

Kompression och utrymmesbesparing

En av de stora fördelarna med Thule Compression Packing Cube är dess kompressionsfunktion, som hjälper mig att spara utrymme i min resväska. Genom att dra åt dragkedjan komprimeras innehållet i kuben, vilket gör att den tar så lite plats som möjligt. Detta är särskilt användbart när jag reser med begränsat bagageutrymme eller vill optimera utrymmet i min väska.

Design och användarvänlighet

Thule Compression Packing Cube har en genomtänkt design med dragkedja och handtag för enkel och smidig hantering. Handtaget gör det lätt att bära kuben och placera den i resväskan, medan dragkedjan ger en säker förslutning som håller innehållet på plats. Även om kuben är tillverkad av tunnare material än vissa andra packkuber jag testat, som Eagle Creek Pack-It Starter Set och Crash Baggage Easy Life Kit, är den fortfarande mycket funktionell och praktisk.

Hållbarhet och jämförelse med andra produkter

Den största nackdelen med Thule Compression Packing Cube är att det tunnare materialet inte är lika slitstarkt som tjockare alternativ. Detta innebär att den kanske inte håller lika länge som andra packkuber med mer robusta material. Men för resenärer som värdesätter genomskinlighet och kompression över hållbarhet kan Thule Compression Packing Cube vara ett utmärkt val. Det är viktigt att väga fördelarna med genomskinlighet och kompression mot det tunnare materialets potentiella brist på hållbarhet när man överväger detta alternativ.

FÖRDELAR

 • Lätt och tunt tyg som gör att man ser innehållet
 • Mycket lätt med kompression för att ta så lite plats som möjligt
 • Dragkedja och handtag för enkel och smidig hantering

NACKDELAR

 • Inte särskilt slitstarkt material i och med det tunnare tyget

4. Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set

Bästa Packkub i Mesh


Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set

Antal Kuber:

3 st

Vattentät:

Nej

Kompression:

Nej

Vikt:

191 g

Prisvärda Packkuber Med Mesh Och Handtag

När jag började använda Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set märkte jag direkt att detta set erbjuder bra packkuber med meshmaterial, vilket underlättar att se innehållet i varje kub. Jag har tidigare testat andra packkuber, inklusive andra modeller från Eagle Creek, och Pack-It Reveal Cube Set imponerade mig med sin prisvärdhet och användarvänlighet.

Funktionalitet och storlekar

Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set består av tre packkuber i olika storlekar, vilket gör det enkelt för mig att organisera mina kläder och föremål på ett effektivt sätt. De olika storlekarna är utformade för att passa olika typer av kläder och föremål, vilket gör det enkelt att packa och hitta det jag behöver under resan. Meshmaterialet gör det också lätt att identifiera innehållet i varje kub utan att öppna den.

Design och användarvänlighet

Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set har en genomtänkt design med dragkedja och bekvämt handtag för enkel organisering. Handtaget gör det lätt att bära kuben och placera den i resväskan, medan dragkedjan ger en säker förslutning som håller innehållet på plats. Trots att kuberna inte har kompressionsfunktioner, erbjuder de ändå en praktisk och användarvänlig lösning för att hålla mitt bagage i ordning.

Hållbarhet och jämförelse med andra produkter

En av nackdelarna med Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set är att de inte har samma höga kvalitet som vissa andra packkuber från Eagle Creek, såsom Pack-It Starter Set. Men med tanke på det fantastiska priset för detta set, är det fortfarande ett mycket bra alternativ för resenärer som söker prisvärda packkuber med mesh och handtag. Jämfört med andra produkter som Thule Compression Packing Cube och Crash Baggage Easy Life Kit, erbjuder Pack-It Reveal Cube Set en bra kombination av funktionalitet och prisvärdhet.

FÖRDELAR

 • Tre olika storlekar till ett fantastiskt pris
 • Meshmaterial som gör det enkelt att se innehållet
 • Dragkedja och bekvämt handtag för enkel organisering

NACKDELAR

 • Inte samma höga kvalité som Eagle Creeks andra packkuber

Packkuber - Produktjämförelse

Produkt

Antal Kuber

Vattentät

Kompression

Vikt

3 st

Nej

Ja

463 g

3 st + 1 påse

Nej

Nej

246 g

1 st

Nej

Ja

130 g

3 st

Nej

Nej

191 g

Packkuber - Köpguide

Att packa smart i resväskan är inte lätt, men med hjälp av ett par packkuberna kan du underlätta det och hålla innehållet organiserat. Men att avgöra vilka packkuber som är bäst för dig och din personliga organisering kan vara svårt. Dessa är de faktorer som du bör tänka över innan du köper packkuber.

hur du packar med packkuber

Storlek

Att välja rätt storlek på packkuber är en central faktor för att göra ditt resande så smidigt och organiserat som möjligt. Packkuber finns i en mängd olika storlekar, vilket ger dig möjlighet att anpassa din packning efter dina specifika behov och din resväska. Att ha olika storlekar på packkuber hjälper dig att organisera olika typer av kläder och föremål på ett sätt som är effektivt och lätt att navigera.

För att välja de bästa packkuberna för dina behov, bör du först överväga vilken typ av resväska du använder och hur mycket utrymme du har att arbeta med. Stora resväskor kan rymma större packkuber, medan mindre väskor kan kräva mer kompakta kuber för att maximera utrymmet.

Tänk också på vilka typer av kläder och föremål du vanligtvis packar när du reser. För större föremål, som jackor eller byxor, kan det vara lämpligt att använda större packkuber. Mindre packkuber är däremot perfekta för underkläder, strumpor och mindre klädesplagg. Om du reser med skrymmande objekt eller skor kan det vara en bra idé att leta efter särskilda packkuber eller påsar som är utformade för att hantera dessa typer av föremål.

När du väljer packkuber är det också viktigt att tänka på hur flexibla och anpassningsbara de är. Vissa packkuber kan expanderas eller komprimeras för att passa dina packningsbehov, vilket gör det enkelt att justera efter hur mycket du behöver packa för en viss resa.

Vikt

Vikten av packkuber är en viktig faktor att beakta när du väljer vilka som passar bäst för dina resor. Lätta packkuber är att föredra eftersom de minimerar den extra vikt som ditt bagage får. Genom att välja lätta packkuber kan du undvika att överstiga bagagegränser och potentiellt undgå extra avgifter för övervikt på flygplatser.

När vi tidigare recenserade packkuber, var vikten en av de aspekter vi tog hänsyn till. Till exempel, Crash Baggage Easy Life Kit, som vi nämnde tidigare, väger endast 246 gram och är därför ett utmärkt alternativ för de som söker lätta packningslösningar.

Andra produkter vi har diskuterat, såsom Thule Compression Packing Cube och Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set, har också en låg vikt på 130 gram respektive 191 gram. Dessa packkuber är idealiska för resenärer som vill hålla sin packning så lätt som möjligt.

För att säkerställa att du väljer de lättaste packkuberna, bör du jämföra vikten av olika packkuber och ta hänsyn till materialet de är tillverkade av. Som tidigare nämnts är nylon och polyester vanliga material som är både slitstarka och lätta, vilket gör dem till utmärkta val för packkuber.

organisera och packa med packkuber

Antal Packkuber

Antalet packkuber som ingår i en uppsättning är en viktig aspekt att tänka på när du väljer vilka som passar bäst för dina resor. Beroende på mängden och typen av kläder och föremål du behöver packa kan antalet kuber du behöver variera. Att överväga uppsättningar med flera kuber i olika storlekar kan hjälpa dig att organisera ditt bagage effektivt och anpassa din packning efter dina specifika behov.

I våra tidigare recensioner nämnde vi exempelvis Eagle Creek Pack-It Starter Set och Crash Baggage Easy Life Kit, som båda inkluderar tre packkuber i olika storlekar. Dessa uppsättningar erbjuder mångsidighet och flexibilitet för att organisera ditt bagage, eftersom du kan använda de olika storlekarna för att separera och kategorisera olika typer av kläder och föremål.

Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set, som vi också recenserade, erbjuder tre packkuber i olika storlekar plus en skopåse. Detta set ger ytterligare fördelar för att organisera ditt bagage, eftersom det inkluderar en särskild påse för skor som skyddar dina kläder från smuts och smuts.

När du väljer packkuber är det viktigt att överväga hur många kuber du faktiskt behöver för att organisera ditt bagage på bästa sätt. Fundera på dina packningsbehov och välj en uppsättning packkuber som erbjuder tillräckligt med kuber i olika storlekar för att passa dina krav. Genom att tänka på de tidigare recenserade produkterna och fokusera på antalet kuber som ingår i varje set kan du hitta den bästa packningslösningen för dina resor.

Kompression

Kompressionsfunktioner är en viktig faktor att överväga när du väljer packkuber, särskilt om du vill spara utrymme i ditt bagage. Packkuber med kompression hjälper dig att få ut det mesta av det begränsade utrymmet i din resväska genom att minska volymen på dina kläder och föremål. Detta kan vara särskilt användbart när du packar för längre resor eller när du reser med mindre bagage.

Thule Compression Packing Cube, som vi recenserade tidigare, är ett bra exempel på en packkub med kompressionsfunktioner. Denna packkub är utformad för att minska innehållets volym och ta så lite plats som möjligt i ditt bagage. Kompressionsremmarna hjälper till att pressa samman dina kläder och föremål, vilket sparar utrymme och gör det lättare att packa effektivt.

När du väljer packkuber är det viktigt att överväga om kompressionsfunktioner är nödvändiga för dina resbehov. Om du vet att du ofta har svårt att få plats med allt i ditt bagage eller om du behöver packa mycket i en begränsad mängd utrymme, kan packkuber med kompression vara en utmärkt lösning. 

Design

Design är en betydande faktor när det gäller att välja packkuber som passar dina behov och förenklar din packning. Smarta designfunktioner kan göra en stor skillnad när det kommer till att organisera och hantera ditt bagage. Det finns flera specifika designegenskaper som kan vara användbara när du letar efter de bästa packkuberna för dina resor.

Andningsbara nät, som vi tidigare nämnde i vår recension av Eagle Creek Pack-It Reveal Cube Set, är en utmärkt designfunktion eftersom de låter dina kläder andas och förhindrar dålig lukt. Meshkonstruktionen gör det också enkelt att se vad som finns i varje packkub, vilket underlättar snabb organisering och åtkomst.

Kompressionsremmar, som finns på Thule Compression Packing Cube, är en annan användbar designfunktion. De hjälper till att komprimera innehållet i packkuben, vilket sparar utrymme i ditt bagage och gör det enklare att packa mer effektivt. Kompressionsremmarna kan också bidra till att hålla dina kläder och föremål på plats och minska skrynklor under transport.

Dubbla dragkedjor är ytterligare en designfunktion som kan göra packkuberna mer praktiska att använda. Dessa dragkedjor gör det möjligt att öppna och stänga packkuberna från båda ändarna, vilket ger enkel åtkomst till dina kläder och föremål utan att behöva rota igenom hela packningen.

När du väljer packkuber, leta efter de som inkluderar smarta designfunktioner som andningsbara nät, kompressionsremmar och dubbla dragkedjor. Dessa funktioner kommer att göra det enklare för dig att packa och organisera ditt bagage och förbättra din totala reseupplevelse. 

packkuber material och mesh

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig aspekt att beakta när du väljer packkuber för dina resor. Du vill vara säker på att de är tillverkade av högkvalitativa material och att de kan motstå slitage under många resor. För att säkerställa att dina packkuber håller länge bör du vara uppmärksam på kvaliteten på sömmarna och dragkedjorna, eftersom dessa delar kan vara utsatta för slitage.

Eagle Creek Pack-It Starter Set, som vi tidigare recenserade, är ett utmärkt exempel på en uppsättning packkuber som är kända för sin hållbarhet. Dessa packkuber är gjorda av slitstarka och lätta material som nylon eller polyester, vilket gör dem tåliga och pålitliga för att skydda dina tillhörigheter. De har också högkvalitativa dragkedjor och starka sömmar som säkerställer att de inte går sönder under dina resor.

När du väljer packkuber är det viktigt att överväga huruvida de är byggda för att hålla och stå emot slitage. Tänk på de tidigare recenserade produkterna och leta efter packkuber med starka sömmar och högkvalitativa dragkedjor. Genom att välja packkuber som är gjorda för att vara hållbara kan du säkerställa att de kommer att vara en pålitlig resekamrat under många resor framöver, och att dina tillhörigheter förblir skyddade och organiserade under hela resan.

Vanliga Frågor Om Packkuber

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av packkuber, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av packkuber, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är de bästa packkuberna?

Den bästa packkuberna för resväskan är enligt vårt test Creak Pack-It Starter Set, då de är mycket funktionella och hållbara.

Vad kostar packkuber?

Priset för en packkuber varierar lite beroende på kvalité och om du köper ett helt set eller inte. För en enkel packkub kanske du bara behöver betala 200 kronor, men för ett set som innehåller tre till fyra kuber kan det kosta så mycket som 800 kronor.

Vad är skillnaden mellan en kompressionspåse och en packkub?

Kompressionspåsar och packkuber är två typer av packningshjälpmedel som hjälper till att organisera och optimera utrymmet i ditt bagage. Den främsta skillnaden mellan dem är att kompressionspåsar är utformade för att minska volymen på kläder och föremål genom att pressa ut luften, medan packkuber fokuserar på att hålla dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga utan att nödvändigtvis komprimera dem.

Sammanfattningsvis Om Packkuber

Packkuber är ett perfekt alternativ för dig som letar efter att packa mer organiserat i din resväska eller ryggsäck. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 16

Inga röster än så länge!

Författare

Johannes Källman är ansvarig för diverse tester kring träningsrelaterade produkter. Han är en riktigt träningsnörd som har styrketränat, löpt och klättrat under många år.