4 Bästa Vinter Löparskor För Dam (2024): Bäst i Test

bästa löparskor vinter dam bäst i test

Skriven av Johannes Källman  | Uppdaterad senast: juli 2024

Denna guide är särskilt utformad för kvinnor som söker de bästa löparskorna för vinterförhållanden, och kommer att guida dig igenom toppval och kritiska aspekter att tänka på.

Vinterlöpning kan vara en utmaning på grund av kalla temperaturer, halt underlag och snöiga stigar. Fel typ av skor kan göra dina löprundor obehagliga, riskfyllda och mindre produktiva. Rätt vinterskor kan dock vara lösningen, eftersom de är designade för att ge värme, grepp och stabilitet, och på så sätt förbättra din prestation och komfort under kalla månader.

Som löpar- och sportutrustningsexperter har vi tillbringat flera år med att testa olika löparskor under alla typer av väderförhållanden. Vår erfarenhet och kunskap, tillsammans med denna forskning, hjälper oss att ge dig de bästa rekommendationerna för löparskor för dam i vinterväder.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 4 Bästa Löparskor Vinter För Dam Är:

 1. 1
  Icebug Pytho6: Bäst i Test Löparskor Vinter För Dam - Läs Recension 
 2. 2
  New Balance Fresh Foam X Hierro V7: Näst Bäst i Test Löparskor Vinter För Dam - Läs Recension
 3. 3
  Nike Pegasus Trail 4: Bästa Vattentäta Löparskor Vinter För Dam - Läs Recension
 4. 4
  Icebug Newrun: Bästa Dubbade Löparskor För Vinter - Läs Recension

1. Icebug Pytho6

Bäst i Test Löparskor Vinter För Dam


Icebug Pytho6

Typ Av Dämpning:

Balanserad

Nivå Av Dämpning:

Medel

Dropp:

9 mm

Vikt (per sko):

320 g

Icebug Pytho6: Kunglig Kontroll över Vinterterräng

Icebug Pytho6 är inget mindre än ett mästerverk när det kommer till vinterskor för löpare. Dessa skor är fullpackade med funktioner som gör dem perfekta för vinterförhållanden. Som en löpare som har kämpat med att hitta rätt skor för vinterlöpning kan jag säga att Pytho6 tar toppositionen när det kommer till prestanda, hållbarhet och komfort.

Imponerande Grepp och Stabilitet

Med sina kraftiga dubbar, erbjuder Pytho6 ett imponerande grepp på alla sorters hala underlag, från isig asfalt till snötäckta skogsstigar. Detta är ett resultat av många år av löpning och produkttestning, och jag kan bekräfta att Pytho6 tar vinterlöpningen till en helt ny nivå. Den mycket stabila konstruktionen håller dessutom fötterna på plats även i ojämn terräng, vilket ger extra förtroende för varje steg.

Bekvämlighet och Passform

Trots sin robusta design och utomordentliga prestanda, kompromissar inte Icebug Pytho6 med komfort. Skorna har en balanserad dämpning med en dropp på 9 mm, vilket ger en bekväm känsla för både korta och långa löpturer. Dessutom ger den breda tåboxen fötterna gott om utrymme, vilket är ett stort plus för dem som uppskattar komfort i sina löparskor.

En Mindre Nackdel

Med alla dess fördelar, finns det en liten nackdel med Pytho6. Dubbarna kan kännas obekväma att springa med på hårdare underlag som betong eller asfalt. Men om du mestadels springer på snöiga eller isiga underlag, är det här en detalj som troligen inte kommer att påverka din löpupplevelse alltför mycket.

FÖRDELAR

 • Kraftiga dubbar som klarar av alla hala underlag utan problem
 • Mycket stabil konstruktion som håller fötterna på plats även i ojämn terräng
 • Bekväm passform med bred tåbox

NACKDELAR

 • Dubbarna är inte särskilt bekväma att springa med på hårdare underlag

2. New Balance Fresh Foam X Hierro V7

Näst Bäst i Test Löparskor Vinter För Dam


Balance Fresh Foam X Hierro V7 dam

Typ Av Dämpning:

Balanserad

Nivå Av Dämpning:

Medel

Dropp:

8 mm

Vikt (per sko):

301 g

New Balance Fresh Foam X Hierro V7: En Stabilt Robust Vintersko för Dam

New Balance Fresh Foam X Hierro V7 framstår som ett kraftpaket inom vinterlöparskor för dam. Dess robusta konstruktion, utmärkta dämpning och allsidiga prestanda gör den till ett starkt alternativ för de tuffa vintermånaderna. Jag har sett många skor komma och gå under min tid som löparutrustningsrecensent, men Hierro V7 fortsätter att göra intryck på mig.

Robusthet och Hållbarhet

En av Hierro V7s starkaste fördelar är dess robusta och hållbara konstruktion. Efter att ha provat och testat hundratals olika löparskor genom åren, kan jag säga att Hierro V7 verkligen håller för sträckan. Dess robusta konstruktion ger pålitlighet och varaktighet även under de mest krävande vinterförhållandena.

Utmärkt Dämpning och Allsidig Prestanda

Tack vare New Balance's Fresh Foam X-teknologi, erbjuder Hierro V7 utmärkt dämpning. Detta ger en behaglig känsla oavsett hur långt eller hur hårt du springer. Dessutom presterar denna sko bra på olika underlag och i olika väderförhållanden, vilket gör den till en allsidig kompanjon för vinterlöpning.

Rymlig men Potentiellt Klumpig

Hierro V7 har en rymlig tåbox, vilket erbjuder en komfortabel passform för löpare med bredare fötter. Trots detta kan skon upplevas som klumpig för de löpare som föredrar en lättare och snabbare känsla. Dessutom, även om dämpningen är utmärkt, kan Hierro V7 sakna tillräckligt fotvalvsstöd för vissa löpare, vilket är viktigt att notera vid val av löparskor.

FÖRDELAR

 • Robust och hållbar konstruktion
 • Utmärkt dämpning tack vare Fresh Foam X-teknologin
 • God prestanda på olika underlag och i olika väderförhållanden (även på vinter)
 • Rymlig tåbox

NACKDELAR

 • Kan vara för klumpig för löpare som föredrar en snabb och lätt känsla
 • Kan sakna tillräckligt fotvalvsstöd för vissa löpare

3. Nike Pegasus Trail 4

Bästa Vattentäta Löparskor Vinter För Dam


Nike Pegasus Trail 4 Dam

Typ Av Dämpning:

Balanserad/Mjuk

Nivå Av Dämpning:

Hög

Dropp:

10 mm

Vikt (per sko):

295 g

Nike Pegasus Trail 4: Vattentät Kraftfullhet för Vinterlöpning

Nike Pegasus Trail 4 sticker ut som en vattentät pärla inom löparskor för dam, perfekt för kyliga, blöta vinterdagar. Min omfattande erfarenhet av att testa löparskor har lärt mig att uppskatta skor som kan hantera varierande förhållanden, och Pegasus Trail 4 levererar på den fronten.

Hållbarhet och Mångsidighet

Nike Pegasus Trail 4 är mycket slitstark och hållbar, vilket gör att de kan stå emot kraven från tuff vinterlöpning. Att ha testat skor under alla tänkbara förhållanden, uppskattar jag verkligen hur dessa skor klarar av olika väderförhållanden och underlag. Oavsett om du springer på frostiga gator eller genom snöiga skogar, kan du lita på Pegasus Trail 4.

Komfort och Säker Passform

Komforten hos Nike Pegasus Trail 4 är otvivelaktigt en av dess starkaste egenskaper. Med sin balanserade till mjuka dämpning och höga dämpningsnivå, tillhandahåller dessa skor en mjuk och responsiv löpning. Dessutom erbjuder skorna en säker passform, vilket minskar risken för skavsår och obehag under löpningen.

Några Punkter att Notera

Även om Nike Pegasus Trail 4 har många fördelar, finns det också några aspekter att vara medveten om. Skorna har en ganska smal tåbox, vilket kan vara obekvämt för löpare med bredare fötter. Dessutom är greppet på hal sten mindre imponerande, vilket kan vara en utmaning för löpare som ofta befinner sig på sådana underlag.

FÖRDELAR

 • Mycket slitstarka och hållbara
 • Mångsidig modell som klarar olika väderförhållanden och underlag
 • Säker passform

NACKDELAR

 • Smal tåbox
 • Sämre greppförmåga på hal sten

4. Icebug Newrun

Bästa Dubbade Löparskor För Vinter


Icebug Newrun dam

Typ Av Dämpning:

Balanserad/Mjuk

Nivå Av Dämpning:

Hög

Dropp:

7 mm

Vikt (per sko):

300 g

Icebug Newrun: Dubbade Vinterlöparskor Utöver Det Vanliga

Icebug Newrun tar vinterlöpning till nya höjder med sin vattentåliga konstruktion och dubbade sula för optimalt grepp. Som en erfaren löparutrustningsrecensent är jag särskilt imponerad av hur dessa skor kombinerar prestanda, komfort och hållbarhet för att göra vinterlöpning mer tillgänglig och njutbar.

Vattentålig och Hög Prestanda

Newrun skon från Icebug har en vattentålig överdel som gör den perfekt för vinterbruk. Oavsett om du springer genom snötäckta gator eller blöta stigar, håller denna sko dina fötter torra och skyddade. Dessutom har skorna dubbar i karbinmaterial som erbjuder utmärkt grepp på isiga underlag, en kvalitet som jag personligen sätter mycket värde på.

Komfort och Dämpning

När det gäller komfort och dämpning ligger Icebug Newrun definitivt i toppen. Skon har en balanserad till mjuk dämpning och en hög dämpningsnivå, vilket ger en bekväm och stödjande löpkänsla. Även på längre löpturer kan du räkna med att dessa skor håller dina fötter bekväma och skyddade.

En Bred Passform

En viktig punkt att notera är att Icebug Newrun har en ganska bred passform. Även om detta kan vara en fördel för löpare med bredare fötter, kan de som har smalare fötter hitta passformen något lös. Men med rätt strumpor och snörning kan detta vara en mindre fråga. Generellt sett, trots denna punkt, förblir Icebug Newrun ett utmärkt val för de som söker vattentåliga, dubbade löparskor för vinterbruk.

FÖRDELAR

 • Vattentålig överdel som är optimal för vinterbruk
 • Mycket bra grepp med dubbar i karbinmaterial
 • Bekväm passform med bra dämpning

NACKDELAR

 • Väldigt bred passform

Vinter Löparskor För Dam - Produktjämförelse

Produkt

Typ Av Dämpning

Nivå Av Dämpning

Dropp

Vikt (per sko)

Balanserad

Medel

9 mm

320 g

Balanserad

Medel

8 mm

301 g

Balanserad/Mjuk

Hög

10 mm

295 g

Balanserad/Mjuk

Hög

7 mm

300 g

Vinterlöparskor För Dam - Köpguide

Det finns mycket att tänka på innan man köper löparskor för dam, särskilt med tanke på hur många olika alternativ det finns på marknaden. Genom att bättre förstå skillnaderna kan du däremot göra ett bättre beslut. Här är de viktigaste faktorerna att titta efter innan man köper löparskor.

Fokusera på Värme: Essensen av Löpning i Vinterkyla

När vi pratar om vinterlöparskor är termen "värme" inte bara en sidnotering, den är snarare en central komponent. Vi alla vet att hålla värmen är absolut nödvändigt i kyligt väder, och dina fötter är inget undantag. Som många vet från tidigare erfarenhet, kan kalla fötter snabbt göra en löprunda obehaglig eller till och med ohållbar.

Vinterlöparskor för damer bör utformas med en stark betoning på termisk komfort. Ett effektivt isolerande material är nödvändigt för att bibehålla värmen från dina fötter och förhindra att den kyliga utomhustemperaturen tränger in. Skorna ska fungera som en termos för dina fötter - behålla den inre värmen och stå emot den yttre kylan.

Men det är inte bara materialen som spelar roll. Designen och konstruktionen av skon är också avgörande för att behålla värmen. En tätt passande design, till exempel, hjälper till att minska mängden kylig luft som kan tränga in i skon, samtidigt som den behåller den varma luften närmare foten. En högre ankeldesign kan också bidra till att förhindra snö och is från att tränga in i skon och kyla ner dina fötter.

Som tidigare diskuterat i recensionerna av Icebug Pytho6 och New Balance Fresh Foam X Hierro V7, kan det tyckas att olika skor har olika styrkor. Men när det gäller vinterlöpning, är värmeisolering en icke-förhandlingsbar kvalitet. Utan den rätta värmen kan även den mest tekniskt avancerade och ergonomiska löpskon bli meningslös i de kyligaste förhållandena.

springa på vinter dam löparskor

Vattentäthet: Ett Skydd mot Vinterns Element

Vatten är ofta synonymt med liv, men för löpare i kalla klimat kan det vara en källa till obehag och olägenheter. Snö, slask och regn är vanliga inslag under vintermånaderna, och de kan lätt göra dina löparskor till små sjöar om de inte är ordentligt skyddade. Det är här vattentätheten kommer in i bilden, en av de mest kritiska funktionerna i ett par vinterlöparskor.

Vattentäthet i löparskor handlar om att skapa en barriär mellan dina fötter och de fuktiga förhållanden som du kan stöta på under dina löprundor. Det räcker inte bara att stöta bort ytvatten; en äkta vattentät sko skyddar även mot blöt snö och vattenpölar. På det sättet kan du fortsätta din löpning oavsett vad moder natur kastar mot dig.

Men en bra vattentät sko tar det ett steg vidare och erbjuder också andningsförmåga. Det är viktigt att dina fötter kan svettas och andas utan att skapa en inre fuktig miljö, som kan bli en grogrund för bakterier och ge upphov till blåsor.

Vi har sett betydelsen av vattentäthet i flera av de skor vi tidigare har recenserat, särskilt Nike Pegasus Trail 4 och Icebug Newrun. Dessa skor visar att vattentäthet inte bara handlar om att stå emot vatten utan också att anpassa sig till olika vinterförhållanden och erbjuda en behaglig och torr löpupplevelse, oavsett vad vädret har i beredskap.

Grepp och Dubbade Sulor: Din Säkerhetslina i Vinterlandskapet

Halka är ett av de största bekymren för vinterlöpare. Snö och is kan göra underlaget osäkert och öka risken för fall och skador. Därför är det viktigt att dina löparskor kan ge det nödvändiga greppet för att hålla dig stadig på foten, oavsett underlag.

Ett robust grepp kommer från yttersulan på skon. En bra vinterlöparsko har en yttersula gjord av ett material som inte blir hårt och glatt i kallt väder. Dessutom bör den ha ett mönster eller struktur som kan greppa ytan och hjälpa dig att hålla fotfästet även på glatta underlag.

Men ibland räcker det inte med bara ett bra grepp. I de mest extrema vinterförhållandena kan dubbade sulor vara avgörande för att ge det extra greppet och stabiliteten du behöver för att säkert kunna springa på isiga ytor. Dubbarna fungerar som små ankare som gräver sig ner i isen och ger dig ett fast och säkert steg, oavsett hur hala förhållandena är.

Som vi har sett i tidigare recensioner, som Icebug Pytho6 och Icebug Newrun, ger dubbade löparskor en extra fördel när det kommer till grepp och stabilitet. Men oavsett om du väljer dubbade skor eller inte, är det viktigt att dina vinterlöparskor har tillräckligt med grepp för att ge dig den säkerhet du behöver för att utföra på topp, även i de mest krävande vinterförhållandena.

Komfort och Passform: Dina Fötters Bästa Vänner på Vinterlöprundan

Det spelar ingen roll hur tekniskt avancerade eller vackert designade dina löparskor är om de inte är bekväma. Komfort är avgörande för alla löpare, men särskilt så i vinterförhållanden. Kylan kan förstärka obehag, och dåligt passande skor kan göra din löprunda till en prövning snarare än ett nöje.

Första steget mot en bekväm löpupplevelse är att hitta rätt storlek. Skorna bör inte klämma på tårna eller hälarna, men de bör också inte vara för lösa och orsaka glidning inuti skon. Ett bra passande par löparskor ger dina fötter tillräckligt med utrymme för att röra på sig och andas, men håller dem ändå säkert på plats.

Dämpning är också en viktig komponent av komfort. En bra löparsko bör erbjuda tillräcklig stötdämpning för att absorbera stötar när dina fötter slår mot marken. Detta är ännu viktigare på vintern, när underlaget kan vara hårdare på grund av frost och is.

Utöver detta bör vinterlöparskor ha en tillräckligt varm men andningsbar inre konstruktion. Detta kommer att hålla dina fötter torra och bekväma, även under de kallaste och våtaste löprundorna.

Som exempel har Icebug Newrun och New Balance Fresh Foam X Hierro V7 visat sig ha utmärkt komfort och passform, med rätt balans av dämpning och stöd. Men kom ihåg att varje löpare är unik, så det viktigaste är att hitta den sko som känns bäst för just dina fötter.

bra löparskor för vintern dam

Stöd: En Skyddande Vän För Dina Fötter Vid Vinterlöpning

Löparskor är inte bara ett tillbehör utan en viktig del av din löpupplevelse och kan ha stor påverkan på din prestanda och hälsa. Ett kritiskt element som ofta underskattas i skoval är graden av stöd en sko kan erbjuda. I synnerhet är stödet runt fotleden av yttersta vikt, särskilt när du springer på isiga och ojämna vinterförhållanden.

Att ha rätt fotledsstöd i löparskor är avgörande för att bibehålla fotens stabilitet och att hjälpa till att kontrollera dess rörelser. När du springer på ojämna underlag, som ofta är fallet på vintern, kan fotleden vara mer benägen att vrida sig. Då är en sko med god fotledsstöd viktig för att minimera risken för vrickningar och andra skador.

Stödet i skon bör komma från en kombination av en robust hälkappa, en strukturerad mittfot och en stabil, väl vadderad innersula. Allt detta tillsammans bildar ett starkt stöd som hjälper till att leda fotens naturliga rörelse genom varje steg.

Ett annat viktigt område för stöd är fotvalvet. Om skon inte erbjuder tillräckligt stöd här kan det leda till överpronation (när foten rullar inåt) eller underpronation (när foten rullar utåt), vilket både kan leda till skador.

Det är värt att notera att nivån av stöd en löpare behöver kan variera betydligt baserat på individens löpstil, fotens form och personliga preferenser. När du testar skor för vinterlöpning, se till att du tar dig tid att känna hur skon kramar din fot och fotled. Känns det som att skon hjälper till att styra din rörelse snarare än att hindra den? Det är en god indikation på välplacerat stöd.

Andningsförmåga: En Fin Balans Mellan Värme och Friskhet

Det är lätt att fokusera enbart på värmeisolering och vattentäthet när man väljer vinterlöparskor. Men en annan viktig aspekt som inte bör ignoreras är skons andningsförmåga. En bra vinterlöparsko bör erbjuda en optimal balans mellan att vara tillräckligt isolerad för att hålla dina fötter varma i kalla förhållanden och tillräckligt ventilerad för att låta dina fötter andas.

Även under de kyligaste vinterlöpningarna kan fötterna generera en anmärkningsvärd mängd värme och svett. Om denna värme och fukt inte kan undkomma, kan det leda till en obehaglig känsla av överhettning, samt risk för blåsor och fotsvamp på grund av den ökade fuktigheten. Dessutom kan en sko som inte andas väl skapa ett mindre gynnsamt mikroklimat för fötterna, där kalla förhållanden kan göra dem ännu kallare.

Andningsförmåga uppnås oftast genom skons ovandel. Material som mesh och vissa syntetiska tyger kan erbjuda god andningsförmåga. För vinterlöparskor är det viktigt att detta inte kompromissar skons förmåga att stå emot vatten och kyla. Många skotillverkare har utvecklat innovativa material och tekniker som kombinerar dessa egenskaper, så att skorna kan hålla fötterna varma och torra, samtidigt som de låter överflödig värme och fukt att fly.

När du väljer dina vinterlöparskor, se till att du inte bara testar dem för storlek och komfort, men också för hur de känns efter en längre löprunda. Du ska känna att dina fötter är torra och bekväma, inte fuktiga eller överhettade, vilket är tecken på bra andningsförmåga.

Hållbarhet: För Att Stå emot Vinterns Utmaningar

Löpning i vinterförhållanden kan vara en tuff upplevelse, inte bara för löparen men även för skorna. Från kalla temperaturer och nederbörd till varierande underlag, kan vintersäsongen sätta skorna på prov. Därför är hållbarhet en nyckelfaktor när man väljer de bästa vinterlöparskorna.

Skons hållbarhet kommer främst från kvaliteten på de material som används och hur skon är konstruerad. Löparskor för vinterbruk bör vara tillverkade av slitstarka och hållbara material som kan stå emot både vatten och kyla. De bör också vara robusta nog att hantera terrängens ojämnheter, inklusive isiga stigar och snötäckta vägar.

Sulkonstruktionen spelar också en viktig roll i skons hållbarhet. Sulan bör vara tillverkad av ett material som inte bara ger bra grepp på hala underlag, men som också kan motstå konstanta påfrestningar utan att nöta ut för snabbt. Dubbar bör vara starka nog att hålla i flera säsonger utan att lossna.

Syning och limning är också viktiga aspekter att titta på. Sömmarna bör vara starka och hålla ihop skon effektivt, medan limning bör vara vattentät och hållbar för att förhindra att skon löses upp i våta förhållanden.

När du väljer dina vinterlöparskor, tänk på att de bör vara en investering som kan hålla i flera säsonger. Bra vinterlöparskor är inte bara bekväma och erbjuder rätt stöd och skydd, men de är också byggda för att stå emot de krävande förhållandena i vinterklimat.

Vikt: För en Fjäderlätt Känsla med Tillräcklig Robusthet

När det kommer till löparskor, spelar vikten en central roll för att uppnå den önskade känslan av lätthet och snabbhet. Det är en allmän regel att ju lättare skon är, desto mindre energi krävs det för att lyfta foten vid varje steg, vilket potentiellt kan förbättra din löphastighet och uthållighet. Men när det kommer till vinterlöpning, blir denna jämvikt mellan lätthet och robusthet ännu mer utmanande.

Vikten på en löparsko beror mycket på de material som används och skons konstruktion. Vinterskor tenderar att vara tyngre på grund av de extra material som behövs för värmeisolering och vattentäthet, samt på grund av funktioner som robusta sulor och eventuella dubbar för extra grepp. Dock, det är viktigt att tillverkarna hittar en bra balans mellan dessa nödvändiga attribut och strävan efter att göra skon så lätt som möjligt.

För att uppnå detta, används ofta avancerade material och tekniker. Till exempel kan värmeisolerande material vara mycket lätt samtidigt som det är mycket effektivt för att behålla värmen. Dessutom kan moderna vattentäta material som Gore-Tex vara extremt lätta och tunna, samtidigt som de håller fötterna torra.

Oavsett dessa innovationer, bör löpare vara medvetna om att en ultra-lätt vintersko kanske inte erbjuder samma nivå av värmeisolering, vattentäthet och skydd som en tyngre modell. Som löpare, är det ditt ansvar att avgöra vad som är viktigast för dig, och vilken balans mellan vikt och robusthet som bäst uppfyller dina behov. Kom ihåg, varje löparsko är en balansgång mellan olika funktioner och att hitta rätt sko för dig är en individuell process.

Vanliga Frågor Om Vinter Löparskor För Dam

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av ett par löparskor, från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av löparskor, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa löparskorna för dam?

Den bästa löparskorna för dam är enligt vårt test Icebug Pytho6, då de har fantastisk greppförmåga, bra hållbarhet och är bekväma att springa i.

Hur kan jag hålla mina fötter varma när jag springer i vinter?

För att hålla dina fötter varma när du springer i vinter, bör du överväga löparskor med bra isolering. Skor med en värmeisolerande innersula och vattentäta material hjälper till att behålla värmen samtidigt som de skyddar dina fötter mot kyla och fukt. Det går även att köpa till iläggsulor som håller värmen ännu bättre.

Kan jag använda mina vanliga löparskor för vinterlöpning?

Vanliga löparskor är oftast inte designade för att hantera kalla och våta vinterförhållanden. För bästa komfort och säkerhet bör du överväga löparskor specifikt utformade för vinterbruk, som erbjuder värmeisolering, vattentäthet och bättre grepp.

Hur viktigt är greppet för vinterlöparskor?

Grepp är mycket viktigt för vinterlöparskor, eftersom det minskar risken för halka och fall på snö och is. Skor med starkt grepp eller dubbade sulor erbjuder ytterligare stabilitet på hala ytor. Det går även att köpa till broddar för löparskor för att få ett ännu bättre grepp.

Behöver jag dubbade vinterlöparskor?

Om du planerar att springa på isiga eller mycket hala ytor kan dubbade löparskor vara ett bra alternativ. Dubbarna bidrar till att förbättra greppet och säkerheten på svår terräng. Kom ihåg att dubbar kan göra skorna tyngre, så det är en avvägning mellan grepp och vikt.

Sammanfattningsvis Om Vinter Löparskor För Dam

Ett bra löparskor för vinterbruk är ett måste om du springer på snö eller is. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 5 / 5. Antal Röster: 16

Inga röster än så länge!

Författare

Johannes Källman är ansvarig för diverse tester kring träningsrelaterade produkter. Han är en riktigt träningsnörd som har styrketränat, löpt och klättrat under många år.