• Hem
 • /
 • Blogg
 • /
 • Jakt
 • /
 • 5 Bästa Luftpistol (2024): Bäst i Test

5 Bästa Luftpistol (2024): Bäst i Test

bästa luftpistol bäst i test

Skriven av Robert Sten  | Uppdaterad senast: juli 2024

Oavsett om du är en erfaren skytt eller nybörjare på jakt efter din första luftpistol, så är det viktigt att du väljer en som passar dina behov och preferenser. Det finns många olika typer av luftpistoler att välja mellan, och de skiljer sig åt i allt från prisklass och design till prestanda och funktioner.

I den här guiden kommer vi att ta en titt på några av de mest populära och högt rankade luftpistolerna som finns tillgängliga på marknaden idag. Vi kommer att diskutera deras funktioner, fördelar och nackdelar så att du kan fatta ett välgrundat beslut och hitta den luftpistol som passar just dig.

För mer bakgrundsinformation kan du se vår jämförelsetabell, samt våra köptips som följer våra toppval.


De 5 Bästa Luftpistolerna Är:

 1. 1
  Bäst i Test Luftpistol: SIG Sauer P320 ASP - Läs Recension 
 2. 2
  Bästa Fjäder Luftpistol: Hatsan 25 - Läs Recension
 3. 3
  Bästa Kraftiga Luftpistol: Matchgun MGH1 Mech Luftpistol - Läs Recension
 4. 4
  Bästa Kolsyredrivna Luftpistol: Artemis CP1-M - Läs Recension
 5. 5
  Bästa Billiga Luftpistol: Umarex DX17 Spring - Läs Recension

1. SIG Sauer P320 ASP

Bäst i Test Luftpistol


SIG Sauer P320 ASP

Kaliber:

4.5 mm

Drivmekanism:

Kolsyra

Magasinkapacitet:

30 st

Kraftfull, Smidig Och Lättanvänd Luftpistol

Om du letar efter en högkvalitativ luftpistol som ger bra träffsäkerhet och smidighet, så är SIG Sauer P320 ASP en bra kandidat. Denna luftpistol är en halvautomatisk modell som använder kolsyra som drivmekanism och kan hantera upp till 30 st pellets tack vare dess smidiga bandmagasin.

En av de största fördelarna med denna luftpistol är dess träffsäkerhet. Den är utformad för att ge jämn precision vid varje skott och ger bra resultat oavsett om du använder den för träning eller fritidsskytte. Dessutom har den en högkvalitativ konstruktion som är robust och tålig, vilket gör att den kommer att hålla länge.

SIG Sauer P320 ASP är också lättanvänd med enkel hantering och enkel återladdning av magasinet. Dess mångsidiga användning gör att den kan användas för olika ändamål, inklusive tävling och jakt.

Nackdelen med denna luftpistol är att den kan vara lite dyrare än vissa andra alternativ på marknaden. Men om du vill ha en högkvalitativ luftpistol med bra träffsäkerhet och smidighet, så är detta definitivt ett alternativ att överväga.

FÖRDELAR

 • Halvautomatisk med bra träffsäkerhet
 • Smidigt bandmagasin
 • Bra kraft med mångsidig användning
 • Högkvalitativ konstruktion med bra hållbarhet

NACKDELAR

 • Lite dyrare alternativ

2. Hatsan 25

Bästa Fjäder Luftpistol


Hatsan 25

Kaliber:

4.5 mm

Drivmekanism:

Fjäder

Magasinkapacitet:

20 st

Smidig Luftpistol Med Komplett Paket Till Bra Pris

Hatsan 25 är en högkvalitativ fjäderdriven luftpistol som erbjuder god precision och enkel användning till ett mycket förmånligt pris. Denna modell levereras som ett komplett kit, inklusive spetskulor, kulfån, måltavlor och pipförlängare, vilket gör att du kan börja använda den direkt från lådan.

En av de största fördelarna med Hatsan 25 är dess enkelhet och lätta hantering. Den är lätt att ladda om och kan hantera upp till 20 st pellets, vilket gör den idealisk för nybörjare eller personer som vill ha enkelhet i användningen. Dessutom har den en inbyggd antirekylfunktion som minskar rekylen vid avfyrning, vilket hjälper till att öka precisionen och träffsäkerheten.

Förutom den enkla hanteringen och precisionen är en annan stor fördel med Hatsan 25 priset. Detta är en mycket prisvärd luftpistol, särskilt med tanke på att den levereras som ett komplett kit. Det gör det till ett utmärkt val för personer som vill ha en högkvalitativ luftpistol utan att behöva spendera för mycket pengar.

En nackdel med Hatsan 25 är att den känns lite lätt och inte lika robust som större alternativ. Men detta är en mindre nackdel jämfört med dess fördelar.

Sammanfattningsvis är Hatsan 25 en smidig och prisvärd luftpistol med hög precision och enkel användning som passar bra för nybörjare och erfarna användare.

FÖRDELAR

 • Komplett kit med spetskulor, kulfång, måltavlor och pipförlängare
 • Mycket prisvärt
 • Lätt att använda och ladda om
 • Antirekylsystem

NACKDELAR

 • Känns ganska lätt och inte lika robust som större alternativ

3. Matchgun MGH1 Mech Luftpistol

Bästa Kraftiga Luftpistol


Matchgun MGH1 Mech Luftpistol

Kaliber:

4.5 mm

Drivmekanism:

Kolsyra

Magasinkapacitet:

1 st

Innovativ Luftpistol Med Högteknologisk Prestation För Proffskytte

Matchgun MGH1 Mech Luftpistol är en högteknologisk luftpistol som är utformad för professionellt skytte. Denna luftpistol använder CO2 som drivmedel och har en kaliber på 4.5 mm (.177). Den har en unik teknik som gör att den använder mindre luft per skott, vilket ökar dess effektivitet och prestanda.

En av de största fördelarna med Matchgun MGH1 Mech Luftpistol är dess höga precision och prestanda som är utformad för proffskytte. Den har en separerad konstruktion som gör att det är lätt att underhålla, rengöra och byta ut delar. Dessutom är den utformad med den senaste tekniken som möjliggör en högsta precision vid varje skott.

En annan fördel med denna luftpistol är dess högteknologiska design och högkvalitativa material som används i konstruktionen. Detta gör den till en mycket pålitlig och hållbar luftpistol som kommer att hålla länge.

En nackdel med Matchgun MGH1 Mech Luftpistol är dess höga pris. Detta är en mycket dyr luftpistol, särskilt jämfört med andra alternativ på marknaden. Men om du är en professionell skytt och vill ha den högsta precisionen och prestandan, så är det definitivt ett alternativ att överväga.

Sammanfattningsvis är Matchgun MGH1 Mech Luftpistol en innovativ och högteknologisk luftpistol som är utformad för professionellt skytte. Den är lätt att underhålla, har högsta precision och prestanda, och är utformad med högkvalitativa material som garanterar en lång livslängd. Men det höga priset kan göra att den inte är ett alternativ för alla.

FÖRDELAR

 • Ny teknik som utnyttjar mindre luft per skott
 • Högsta precision för proffsskytte
 • Lätt att underhålla med separata delar

NACKDELAR

 • Extremt dyr

4. Artemis CP1-M

Bästa Kolsyredrivna Luftpistol


Artemis CP1-M

Kaliber:

4.5 mm

Drivmekanism:

Kolsyra

Magasinkapacitet:

9 st

Smart Och Smidig Luftpistol Perfekt För Övningsskytte

Artemis CP1-M är en högkvalitativ kolsyredriven luftpistol som har en smidig och minimalistisk design. Denna modell använder CO2 som drivmedel och har en kaliber på 4.5 mm (.177). Den har en stabil konstruktion som klarar vatten mycket väl och är utformad för övningsskytte.

En av de största fördelarna med Artemis CP1-M är dess smidiga och minimalistiska design. Detta gör den till en lätt och kompakt luftpistol som är enkel att hantera och använda. Laddhandtaget på vänster sida gör att man inte behöver släppa greppet när man laddar, vilket ökar effektiviteten och gör användningen mer bekväm.

En annan fördel med denna luftpistol är dess stabila konstruktion som gör den mycket tålig och pålitlig. Dessutom är den utformad med en begränsad magasinstorlek som gör den till en perfekt luftpistol för övningsskytte.

En nackdel med Artemis CP1-M är att den inte har samma stabilitet som större alternativ. Dess magasinstorlek är också begränsad, vilket kan vara ett problem för personer som behöver ladda om ofta.

Sammanfattningsvis är Artemis CP1-M en smart och smidig luftpistol som är perfekt för övningsskytte. Dess minimalistiska design och stabila konstruktion gör den till en pålitlig och bekväm luftpistol att använda. Nackdelen är dess begränsade magasinstorlek och stabilitet i jämförelse med större alternativ på marknaden.

FÖRDELAR

 • Stabil konstruktion som klarar vatten mycket väl
 • Smidig och minimal design
 • Laddhandtaget på vänster sida gör att man inte behöver släppa greppet när man laddar
 • Lätt och kompakt

NACKDELAR

 • Har inte samma stabilitet som större alternativ
 • Begränsad magasinstorlek

5. Umarex DX17 Spring

Bästa Billiga Luftpistol


Umarex DX17 Spring

Kaliber:

4.5 mm

Drivmekanism:

Fjäder

Magasinkapacitet:

15 st

Liten, Billig Och Simpel Luftpistol Perfekt För Barn Under Uppsyn

Umarex DX17 Spring är en mycket prisvärd och enkel fjäderdriven luftpistol som är perfekt för nybörjare eller barn under uppsyn. Denna luftpistol har en kaliber på 4.5 mm Pellet/BB och har en magasinkapacitet på 15 st.

En av de största fördelarna med Umarex DX17 Spring är dess extremt lätta och kompakta storlek, vilket gör den enkel att hantera och använda. Dessutom är priset mycket förmånligt, vilket gör det till ett utmärkt val för personer som vill ha en luftpistol till ett bra pris.

En annan fördel med denna luftpistol är dess enkla användning och minimal påverkan. Den är mycket enkel att ladda om och använda och har en bra magasinstorlek på 15 st. Detta gör den till en idealisk luftpistol för nybörjare och personer som vill ha en enkel och pålitlig luftpistol.

En nackdel med Umarex DX17 Spring är att den är väldigt svag i jämförelse med de större alternativen. Den har inte heller samma höga kvalitet som dyrare modeller. Men om du letar efter en billig och enkel luftpistol för barn under uppsyn eller för nybörjare är detta en mycket bra modell att överväga.

Sammanfattningsvis är Umarex DX17 Spring en liten, billig och enkel luftpistol som är perfekt för barn under uppsyn eller nybörjare. Dess lätta och kompakta design gör den enkel att hantera och använda, medan den förmånliga priset gör den till ett utmärkt val för personer som vill ha en luftpistol till ett bra pris.

FÖRDELAR

 • Extremt lätt och kompakt storlek
 • Mycket billig
 • Enkelanvänd med minimal påverkan
 • Bra magsinstorlek

NACKDELAR

 • Väldigt svag i jämförelse med de större alternativen
 • Inte samma höga kvalité som dyrare modeller

Luftpistol - Produktjämförelse

Produkt

Kaliber

Drivmekanism

Magasinkapacitet

4.5 mm

Kolsyra

30 st

4.5 mm

Fjäder

20 st

4.5 mm

Kolsyra

1 st

4.5 mm

Kolsyra

9 st

4.5 mm

Fjäder

15 st

Vad Är En Luftpistol?

En luftpistol är en typ av vapen som använder komprimerad luft för att driva en projektil. Luftpistoler kan vara utformade för att användas för jakt, tävling eller fritidsskytte, och de finns i en mängd olika modeller med olika kalibrar, mekanismer och designalternativ.

Luftpistoler kan vara fjäderdrivna, CO2-drivna eller PCP-drivna. Fjäderdrivna luftpistoler använder en fjäder som spänns manuellt innan skottet avfyras. CO2-drivna luftpistoler använder en patron med komprimerad koldioxid som ger kraft åt pistolen. PCP-drivna luftpistoler använder en komprimerad lufttank som ger kraft åt pistolen.

Luftpistoler kan använda olika typer av projektiler. De kan också ha olika typer av kikarsikten, avståndsmätare och andra tillbehör för att förbättra precisionen och träffsäkerheten.

Luftpistoler är vanligtvis mindre och lättare än vanliga vapen och används oftast för hobbyändamål, som fritidsskytte och träning.

skjuta med luftpistol

Luftpistol - Köpguide

Det finns många olika luftpistoler på marknaden, alla i olika prisklasser, och att välja en som passar dina specifika behov kan vara svårt. Att bättre förstå skillnaderna mellan de olika alternativen kan hjälpa dig i ditt val. Här är de viktigaste faktorerna att hålla utkik efter.

Användningsområde

Att överväga användningsområdet för din luftpistol är en viktig faktor när du väljer den bästa typen för dig. Olika typer av luftpistoler är utformade för att fungera bättre i olika situationer, och det är viktigt att välja en som passar ditt specifika användningsområde.

Om du planerar att använda din luftpistol för jakt är det viktigt att välja en som är tillräckligt kraftfull för att ta ner små vilt, såsom fåglar och gnagare. Luftpistoler som är utformade för jakt har vanligtvis högre hastighet och kraft än andra typer av luftpistoler, och de kommer ofta i en .22 kaliber eller större. En pistol med hög precision kan också vara viktig för att säkerställa att du träffar ditt byte, men i många fall kommer du att behöva en riktig äldstudsare, hagelgevär, eller eventuellt ett mer kraftigt luftgevär.

Om du planerar att använda din luftpistol för träning eller tävling är det viktigt att välja en som har hög precision och en konsistent avfyrningsmekanism. Luftpistoler som är utformade för träning och tävling har vanligtvis hög precision, justerbara kikarsikten och en smidig avfyrningsmekanism som kan hantera en hög repetitionstakt. De flesta tränings- och tävlingspistoler är fjäderdrivna eller CO2-drivna.

Om du planerar att använda din luftpistol för fritidsskytte, kan du välja mellan en rad olika alternativ beroende på dina personliga preferenser. Vanliga luftpistoler för fritidsskytte inkluderar fjäderdrivna, CO2-drivna och PCP-drivna modeller, beroende på din budget och önskemål om prestanda.

Kaliber

När du väljer kaliber på din luftpistol är det viktigt att överväga vilken typ av ammunition du planerar att använda och vad du vill använda din luftpistol till. Vanliga kalibrar för luftpistoler är .177 (4,5 mm) och .22 (5,5 mm). .177 är den vanligaste kalibern och lämpar sig bra för precisionsskytte på kortare avstånd, medan .22-kalibrerade luftpistoler vanligtvis ger högre kraft och energi, vilket gör dem bättre för jakt och fritidsskytte på längre avstånd.

Andra kalibrar som .20 (5,0 mm) och .25 (6,35 mm) finns också tillgängliga, men är mindre vanliga. Dessa kalibrar kan vara fördelaktiga för vissa användningsområden, men ammunitionen kan vara svårare att hitta och dyrare.

Det är viktigt att välja en kaliber som passar din användning och personliga preferens. Innan du köper en luftpistol är det bra att prova olika kalibrar för att se vilken som passar dig bäst. Tänk också på att vissa luftpistoler kan ha flera utbytbara pipor i olika kalibrar, vilket ger dig större flexibilitet vid användning.

Mekanism

Mekanismen är en viktig faktor att överväga när du köper en luftpistol eftersom det påverkar hur luftpistolen fungerar och dess prestanda. Det finns tre huvudsakliga typer av mekanismer som används i luftpistoler: fjäderdrivna, CO2-drivna och PCP-drivna.

Fjäderdrivna luftpistoler är vanligtvis de mest prisvärda alternativen och drivs av en fjäder som spänns när du bryter pipan. När du avfyrar luftpistolen släpps fjädern och trycker ut luften, vilket driver projektilen framåt. Fjäderdrivna luftpistoler är enkla att använda och är vanligtvis tillräckligt kraftfulla för fritidsskytte på kortare avstånd.

CO2-drivna luftpistoler använder gas som lagras i små patroner för att driva projektilerna framåt. CO2-luftcylindrar är enkla att byta ut, vilket gör det möjligt att snabbt ladda om luftpistolen och fortsätta skjuta. CO2-luftcylindrar ger också konsekvent kraft och hastighet, vilket gör dem bra för träning och tävling.

PCP-drivna luftpistoler använder tryckluft som lagras i en extern tank för att driva projektilerna framåt. Dessa luftpistoler är vanligtvis de mest kraftfulla och precisionsinriktade alternativen och är bäst lämpade för avancerade skyttar och tävling. PCP-drivna luftpistoler är dock också vanligtvis dyrare än de andra alternativen och kräver vanligtvis en högre budget.

Det är viktigt att välja en mekanism som passar din användning och budget. Fjäderdrivna luftpistoler är vanligtvis ett bra val för nybörjare och fritidsskytte, medan CO2-drivna luftpistoler är bättre för träning och tävling. PCP-drivna luftpistoler är den mest avancerade och kraftfulla typen av mekanism, men också den dyraste.

ladda luftpistol med prtron

Design

Luftpistoler finns i olika typer av design, och det är viktigt att välja en som känns bekväm att använda och passar din skyttestil. Här är några vanliga designalternativ som finns tillgängliga:

 • Pistoler: Pistoler är den vanligaste typen av luftpistol och är utformade för att användas med en hand. De är vanligtvis lättare och mer kompakta än andra typer av luftpistoler, vilket gör dem bekvämare att hantera och transportera.
 • Revolver: Revolverdesignen påminner om en riktig revolver, med en roterande cylinder som rymmer ammunition. Revolvrar kan vara enkla att ladda om, men kan också vara tyngre och mindre ergonomiska än andra typer av luftpistoler.
 • K-pistoler: K-pistoler har en speciell design som ger en mer stabil skjutplattform. De har en längre pipa och ett större grepp, vilket gör det möjligt att hålla pistolen med två händer och öka precisionen. K-pistoler är vanligtvis större och tyngre än andra typer av luftpistoler.
 • Bullpup: Bullpup-luftpistoler har en unik design där mekanismen är placerad bakom pistolen, vilket minskar pistolens totala längd. Denna design gör den lättare att manövrera i trånga utrymmen och gör den mer portabel.

När du väljer en design är det viktigt att överväga faktorer som ergonomi, vikt och balans, och huruvida den passar ditt användningsområde. Det är också viktigt att välja en design som passar din personliga smak och stil. Testa olika designalternativ för att se vilken som känns mest bekväm och passar dina behov och preferenser.

Uderhåll

Att välja en luftpistol som är enkel att underhålla och rengöra är viktigt för att förlänga dess livslängd och säkerställa att den fungerar korrekt. Här är några faktorer att överväga när det gäller underhåll och rengöring av en luftpistol:

 1. Tillgängliga reservdelar: Det är viktigt att välja en luftpistol som har lättillgängliga reservdelar. Om en del går sönder eller slits ut under användningen är det enklare och billigare att byta ut delen om den är lätt att få tag på.
 2. Rengöringssats: Se till att du har rätt rengöringsverktyg och -produkter för din luftpistol. Det finns särskilda rengöringssatser som är utformade för att passa olika typer av luftpistoler och det är viktigt att använda rätt verktyg och produkter för att rengöra och underhålla din pistol.
 3. Rengöringsrutin: Det är viktigt att rengöra din luftpistol regelbundet för att förlänga dess livslängd. Det rekommenderas att du rengör din luftpistol efter varje användning eller minst en gång i månaden om du inte använder den så ofta. Följ tillverkarens anvisningar för att rengöra och underhålla din luftpistol.
 4. Smörjning: Att smörja din luftpistol regelbundet kan hjälpa till att hålla den i gott skick och förlänga dess livslängd. Använd en lämplig smörjolja för att smörja rörliga delar och följ tillverkarens anvisningar för att undvika överdriven smörjning.
 5. Förvaring: Att förvara din luftpistol på rätt sätt kan också bidra till att förlänga dess livslängd. Förvara din pistol på en torr plats, borta från fukt och direkt solljus, och se till att den är ren och torr innan du förvarar den. Ett vapenskåp vore optimalt.

Att välja en luftpistol som är enkel att underhålla och rengöra kan hjälpa dig att hålla den i gott skick och fungera korrekt under en längre tid. Följ tillverkarens anvisningar och rekommendationer för att hålla din luftpistol i toppskick.

Luftpistoler & Tillbehör

Att välja rätt tillbehör för din luftpistol kan hjälpa dig att förbättra din träffsäkerhet och skjutkomfort. Här är några vanliga tillbehör som du kan överväga att köpa till din luftpistol:

 1. Kikarsikten: Kikarsikten kan hjälpa dig att förbättra din precision och träffsäkerhet genom att ge dig en bättre syn på ditt mål. Det finns olika typer av kikarsikten, från enkla rödpunktsikten till mer avancerade modeller med justerbara förstoringar.
 2. Ljudmoderatorer: Ljudmoderatorer kan hjälpa till att minska ljudnivån från din luftpistol när du skjuter, vilket kan vara särskilt användbart om du skjuter i områden där ljudnivåer är en fråga.
 3. Laserpekare: Laserpekare kan hjälpa dig att peka ut ditt mål och förbättra din träffsäkerhet. De är vanligtvis monterade på undersidan av luftpistolen och projicerar en röd eller grön laserstråle på ditt mål.
 4. Vapenvårdstillbehör: Vapenvårdstillbehör, såsom rengöringsverktyg och smörjmedel, kan hjälpa dig att underhålla och rengöra din luftpistol korrekt.
 5. Magasin: Magasin kan vara praktiska om du vill ladda om din luftpistol snabbt och enkelt utan att behöva bryta pipan för varje skott.
 6. Anpassade grepp och tillbehör: Anpassade grepp och andra tillbehör kan hjälpa till att förbättra ergonomin och komforten vid användning av din luftpistol.

Det är viktigt att välja tillbehör som passar din personliga stil och användningsområde. Det finns många olika tillbehör tillgängliga, så ta dig tid att undersöka dina alternativ och välja de som bäst passar dina behov och preferenser.

Vanliga Frågor Om Luftpistoler

Vi har gått igenom allt du behöver veta inför ditt köp av en luftpistol från vad du ska tänka på när du köper dem till hur du bäst använder de.

Men vi vet att det fortfarande finns mycket mer att lära sig. Därför har vi sammanställt en lista med vanliga frågor om dessa typer av luftvapen, så att du kan få all information du behöver på ett och samma ställe.

Vilken är den bästa luftpistolen?

Den bästa luftpistolen är enligt vårt test SIG Sauer P320 ASP, en mycket robust, mångsidig och lättanvänd luftpistol med kraftfull funktionalitet.

Vad kostar en luftpistol?

Priset för en luftpistol kan variera kraftigt, där det finns modeller för så lite som 300 kronor, och så mycket som 20 000 kronor. Med det sagt kan du förvänta dig att betala 1000-3000 kronor för en bra modell.

Får man ha luftpistol i bilen?

Det är lagligt att bära ett luftgevär offentligt, förutsatt att innehavet är befogat och vapnet är oladdat, isärplockat och nedpackat

Vilken design är mest ergonomisk och bekväm för mig att använda?

När du väljer en luftpistol är det viktigt att välja en design som känns bekväm och ergonomisk att använda. Testa olika designalternativ som pistoler, revolver, k-pistoler och bullpup för att hitta den som passar dig bäst.

Vilka tillbehör behöver jag för min luftpistol för att förbättra min träffsäkerhet och komfort vid användning?

För att förbättra din träffsäkerhet och komfort vid användning av din luftpistol kan du överväga tillbehör som kikarsikten, kikare, skjutstöd, ljuddämpare och magasin. Det är viktigt att välja tillbehör som passar dina behov och användningsområde.

Vad är den bästa typen av luftpistol för jakt eller tävling?

Den bästa typen av luftpistol för jakt eller tävling beror på dina specifika behov och användningsområde. PCP-drivna luftpistoler är vanligtvis bäst för tävling på grund av sin höga precision, medan fjäderdrivna eller CO2-drivna luftpistoler kan vara mer lämpliga för jakt.

Vilken typ av säkerhetsfunktioner ska jag leta efter när jag väljer en luftpistol?

När du väljer en luftpistol bör du leta efter säkerhetsfunktioner som en säkerhetslåsning eller en säkerhetsfunktion för att förhindra att vapnet avfyras av misstag. Du bör också se till att följa tillverkarens säkerhetsanvisningar och använda din luftpistol säkert och ansvarsfullt.

Sammanfattningsvis Om Luftpistoler

En luftpistol kan vara det perfekta alternativet för dig som gillar att öva på skytte. Vi hoppas därför att du med hjälp av denna guide kan ta ett mer informativt val gällande vilken som passar dig och din situation bäst.

Vad tyckte du om artikeln?

Snittbetyg: 4.8 / 5. Antal Röster: 44

Inga röster än så länge!

Författare

Robert Sten ansvarar för för allt kring jakt här på Outdoorproffs. Han började redan som barn med sin far och farbror att jaga uppe i Norrland och har sedan dess fortsatt med traditionen då han nu tar med sin egna son.

Med ett genuint intresse och bakgrund inom maskinteknik har Robert en fantastisk förståelse för vad som fungerar och inte ute i fältet.